Comentarii pe articolul Ce sanse mai are bugetul pe 2010? Vezi ce spun economistii


Buget

Radulescu Cosmin la 3 Decembrie 2009, ora 09:25
Cred ca o solutie pentru marirea bugetului ar fi marirea salariilor la standarde europene,pentru ca traim intr-o tara europeana unde suntem obligati sa platim totul ca in tarile europene sau chiar mai mult.In timp ce patronii se imbogatesc pe zi ce trece,chiar in vremuri de criza,salariatii saracesc si romanul de rand este obligat sa suporte mizeria politicii tip romanesc. Crescand salariile,automat bugetul va fi mai mare din impozite;oamenii avand bani, ii vor cheltui-deci productia s-ar invarti. Cei care fac bugetul,au invatat la scoala doar inmultiri, impartiri, scaderi si adunari dar unde sunt Fractiile? Au uitat de numitorul comun?

Benzina in Germania costa 1 euro,salariul mediu in jur de 1700 Euro, in Romania,benzina=0,90euro,salariul minim =150Euro,mediu=500Euro.

Deci,oameni fiind si noi,europeni,de la salarii trebuie inceput,apoi cu ceva legi,politia muncii,atragerea romanilor care au plecat din tara si care vor sa plece,sprijinirea agriculturii romanesti, a produselor romanesti, a invatamantului romanesc. Am trait 5 ani in Germania si imi pare rau ca m-am intors in 1995, sperand ca fiind libertate va fi mai bine.
Moca Natasa la 13 Decembrie 2009, ora 10:59
Si sa nu-ti para rau ca te-ai intors. Suntem mai bogati cu un om ca tine, cu experienta ta de viata. De s-ar intoarce mai multi ca tine, entuziasti si mobilizatori, creatori de opinie, n-am mai fi un popor de mamaligi. Sau, cel putin, ar face si mamaliga explozie si ar matura dobotocii dintre noi!

  Inapoi la articolul Ce sanse mai are bugetul pe 2010? Vezi ce spun economistii

Setari Cookie-uri