Comentarii pe articolul Rezultate finale: Basescu a castigat cu 50,33%. PSD contesta alegerile


tv minte

Sinai Eva la 7 Decembrie 2009, ora 08:32
degeaba au mintit cei de la realitatea si cei de la antena3 ! au dovedit, inca o data ca sunt niste mincinosi manipulatori, si sigur multi nu ii vor mai crede si urmari de acum inainte! sa mearga sa faca emisiuni in afganistan! basescu trebuia sa invinga, nu pentru ca e bun, ci pentru ca nu mai vrem comunism, nu mai vrem hotii de psd, vrem schimbari...de 20 ani asteptam schimbari, asteptam incetarea luptei ptr interesele personale... oare mai asteapta si copiii nostri inca 20 ani?
Benny Anca la 7 Decembrie 2009, ora 10:34
asa e
Popescu Ioana la 7 Decembrie 2009, ora 10:54
Fii sigura ca vor astepta. Si nici tu sa nu te astepti sa fie mai bine in urmatorii cinci ani oricat de multa increderea ai avea in Basescu. Are darul vorbii, are darul de a manipula masele, de a spala mintile oamenilor.
Ce te face sa crezi ca cei de la B1 nu au mintit? Te-ai intrebat de ce a iesit Basescu inainte sa fie anuntate rezultatele partiale pentru a-si anunta victoria?
Oricum eu nu cred ca va fi mai bine. Vor continua scandalurile.
Vrei schimbari...cum? Cu "Paris Hilton de Romania" in Parlamentul European? (vorbeai de interese personale) Cu Udrea prim ministru?
Basescu nu ar trebui sa ne multumeasca pentru voturi....ar trebui sa isi ceara scuze pentru halul in care a adus tara, pentru faptul ca unora li se taie din salari, pentru miile de someri, pentru concediile fara plata....si cate ar mai fi de enumerat....
Il vrei pe Basescu "nu pentru ca e bun"....????
Monica Beldean la 7 Decembrie 2009, ora 16:57
dna Ioana Popescu, din gresala sunteti una din nesuferitele ce lucreaza in aparatul de stat? care stati acum cu morcovul in posterior dc va face vant sau nu base?
de ce pomeniti de acele indemnizatii de 8000 de lei pe care stim cu totii ca sunt motroslacurile psd-ului si ale liberalilor?
sa va fie rusine pt k macar indrazniti sa faceti garagatii dupa ce i-ati votat pe aceeasi porci care au adus tara in situatia actuala.
cu un bombonel ce le-a umplut la toti prietenii buzunarele, o bunicuta ce a privatizat fraudulos in favoarea mogulilor firme mari de stat, aceeasi bunicuta ce a vandut toata economia romaniei pe bani de nimik strainilor.
vorbim de acelasi partid care si-a votat pe vremea cat a fost la ciolan o groaza de drepturi pt demnitari si salarii si servicii si pe noi ne-a lasat in curutzul gol.
si, stimata doamna, inca mai aveti tupeu sa va exprimati? faceti-va o introspectie si spalati-va pe ochi inainte sa va uitati la tv.
sau ati votat psd pt k v-a prins bine acuma de sarbatori niste ulei si zahar? sa ajungeti dumneavoastra sa stati iar la coada k sa le primiti - si asta numai dc ii pupati in posterior pe comunisti - eu vreau sa ma duc libera la magazin si sa imi iau ce vreau. si copilul meu vreau sa aiba coloana vertebrala, nu sa fie un pupincurist.
concluzie, niciunul nu e bun, dar e net superior base lui gioana. mai bine liberi decat comunisti!
si sa nu va preocupe asa mult izolarea de europa, ca e romania prea importanta pt europa si vor avea grija marile puteri sa nu ne izoleze...
stati mai bine linistita si faceti-va unghiile in continuare, ca nu e inca destul de mare coada la usa la dumneavoastra. lasati ca muncim noi astia la privati, care nu avem nici sporuri, nici bani de concedii, nici lefuri de 2000 lei, dar muncim pt banii aia si nu ne permitem sa ne batem joc de oameni.
asa ca da, vreau sa plece cel putin 50% din bugetari...sa ii vad muncind, sa invete ce e munca si cum se trateaza oamenii, nu sa ajunga in posturi de conducere pt k sunt nepoti si verisoare de comunisti
Roxana la 7 Decembrie 2009, ora 18:04
ii dau dreptate lui Popescu Ioana ... nu avem nevoie de vedete in tara asta

  Inapoi la articolul Rezultate finale: Basescu a castigat cu 50,33%. PSD contesta alegerile

Setari Cookie-uri