Comentarii pe articolul Planurile Yahoo pentru tara Instant Messenger


Inchina-te americane !

Storm Bogdan la 19 Mai 2008, ora 03:04
Inchina-te americane !
A venit si ziua in care America sa caute Romania, cel putin la nivel de internet. Dupa 10 ani s-au trezit ca au aici o piata posibila de peste 10 milioane de utilizatori si s-au gandit ca poate mai scot un ban de la fraierii astia. Dar ceea ce nu stiu ei este ca "fraierii" astia de Romani sunt atat de ingeniosi incat la 1-2 ani dupa lansarea Yahoo o sa apara solutii similare cu ale lor 9evident dupa ce o sa-i sparga de cateva sute de ori grupurile de "security" neoficiale). Ceea ce nu mai stie America, este ca "fraierii" astia de Romani evolueaza mai repede decat piata lor in prezent datorita poftei pentru informatie si nu realizeaza ca in momentul de fata NOI nu mai dam 2 bani pe mailurile lor sau pe serviciile lor americanizate pe care vor sa le impuna pe piata noastra. Nu tin strategiile americane pe o piata INCULTA !

Ar trebui sa ia exemplu de la site-uri ca Okazii (penibila clona eBay) sau procesoarele de plati Patetice care actioneaza pe piata asta .

Daca ar fi sa dau un sfat Yahoo pentru piata romaneasca este sa construiasca o solutie de plata instant (si neaparat Microplati tel/sms) sau prin plastice care sa concureze cu Porcariile scumpe prezente deja (vezi Gecad Payments s.a.m.d). Solutii cum ofera in prezent Rentabiliweb. Si nu in ultimul rand sa dea drumu la licitatii.yahoo.ro, atunci sa vezi incasari. Si nu le trebuie decat 50,000 USD pentru a-si face reclama o luna pe internetul romanesc.

Numa' Succesuri sa aveti ! :)

  Inapoi la articolul Planurile Yahoo pentru tara Instant Messenger

Setari Cookie-uri