Comentarii pe articolul Presedintele Basescu l-a desemnat premier pe Emil Boc


muschi de presedinte

Filip Ana la 17 Decembrie 2009, ora 12:01
cred ca de acum se instaleaza dictatura in romania .
as dori ca unul din redactorii de la cotidianul sau un moderator de tv sa-i reaminteasca domnului presedinte ca si parlamentul romaniei reprezinta vointa poporului si acesti parlamentari sunt trimisi in parlament de catre poporul roman. nu numai voturile pentru domnia sa reprezinta vointa poporului. cred ca desemnarea d-lui boc reprezinta o insulta si la adresa poporului roman .adica ce spune am votul vostru in spate fac ce vor muschii mei. acum nimeni nu mai poate spune nimic ca tot timpul o sa spuna ma votat poporul dar pe parlamentari cine ia votat extraterestrii. stie domnia sa ca sunt oameni care traiesc doar din salariu minim pe economie.salariu pe care il stabileste guvernul d-lui boc. onorabilii nostri ministri dau un salariu minim ciubuc la un restaurant de lux iar romanii trebiue sa traiasca o luna si sa -si intretina si familia .
la 17 Decembrie 2009, ora 13:12
Romanii trebuie sa munceasca , nu sa stea pe salariu minim . Vrei banuti , nu-i bai poti avea si doua job-uri. Salariu ti-l faci singur , cel putin asa mi se intampla mie. Dar la cata lene si vaicareal este in tara ......
Eu la 17 Decembrie 2009, ora 17:13
Este extrem de cinic sa vorbesti ACUM despre 2 slujbe, in conditiile in care unii stau sa fie dati afara, iar multi dintre cei care au fost deja disponibilizati (si din pacate nu ma refer doar la bugetari, ci in special la cei cu pozitii medii spre inalte in corporatii cu birouri locale) nu au absolut nicio perspectiva de reangajare pe termen scurt si mediu.

Salariul ti-l faci singur? Presupun ca esti director/patron, altfel spui o absurditate.

Pot fi de acord cu tine la partea cu lenea si vaicareala. Cand vezi ditamai lenea si vaicareala la Cotroceni si Guvern mai ca-ti vine sa-ti "faci singur salariul" prin alte tari, unde deciziile politice si administrative nu apartin unei singure minti.

  Inapoi la articolul Presedintele Basescu l-a desemnat premier pe Emil Boc

Setari Cookie-uri