Comentarii pe articolul Petrom va da afara 1.000 de angajati, prin inchiderea combinatului Doljchim


Despre inchiderea Doljchimului...

Baicu Dan la 17 Decembrie 2009, ora 15:44
Nu stim exact care sunt motivele reale ale inchiderii megauzinei de langa Craiova. Am avut o lucrare acolo acum 2 ani in interiorul combinatului si pot sa va spun ca poluarea emisa de acest mega-combinat era evidenta. Puteau fi luate masuri de stopare si de filtrare a evacuatiilor toxice din aer , insa cine are interesul sa dezvolte aceasta ramura ? OMV-ul are politica clara trasata de interesele din exterior ale marilor puteri , sa puna pe butuci orice firicel de independenta economica romaneasca. Cred ca este clar pt. multa lume ca tara noastra va fi mult timp de acum incolo la cheremul intereselor murdare ale companiilor straine ce detin monopolul economiei mondiale.
Kesler Florina la 17 Decembrie 2009, ora 17:12
foarte bine ... asa va trebuie daca l-ati votat pe popey :) si asta e debea inceputu :D
Dimofte Catalin la 17 Decembrie 2009, ora 17:25
Toata povestea pute a altceva decat ratiuni de business, intr-adevar.
Prin urmare, au incercat sa vanda combinatul, dar nu s-au inteles la pret, asa incat au decis sa-l inchida. Asa, si ce profit scot inchizandu-l, mai degraba decat vanzandu-l pe o suma oarecare???
In plus, imi amintesc de argumentatia care a stat la baza achizitionarii Doljchim, anume ca era un debuseu productiv pentru gazele naturale produse pe timp de vara de Petrom si care pe care nu le puteau nici stoca, nici vinde la preturi convenabile -- nu stiu daca asa o fi fost, dar macar suna realist, avea sens, spre deosebire de basmul asta cu vanzarea nereusita... Cre'ca Niculaie de-abia astepta o pleasca...

  Inapoi la articolul Petrom va da afara 1.000 de angajati, prin inchiderea combinatului Doljchim

Setari Cookie-uri