Comentarii pe articolul Cum a reactionat Elena Udrea la articolele din presa straina


Alina Mungiu ar trebui sa inceteze

Coman la 30 Decembrie 2009, ora 11:04
Invidia in politica romaneasca este mare si asta se vede si din declaratiile Alinei Mungiu insa cred ca lucrurile ar trebui sa inceteze. Este si asa extrem de rau ca ne spalam rufele in presa straina, dar singurul argument care ar trebui sa denote incompetenta domnei Udrea este ca a pozat in lenjerie , lucru care nu are prea mare legatura cu politica. Cert este ca doman Udrea are foarte mare potential in politica romeneasca siacestea sunt repercursiunile faptului ca a ajuns intr-un punct in care sa-si arate potentialul: apar o multime de frustrati si invidiosi care sa dea dclaratii absurde
la 30 Decembrie 2009, ora 13:28
Mai mare atentie la redactare domnule Coman.
Nu e de lauda faptul ca ne spalam rufele in presa straina dar dupa cum se vede este singurul mod de a obtine o reactie a acestei dubioase doamne Udrea pe care o vedeti cu atat potential eventual erotic.....
Sa fim seriosi competenta nu se obtine prin a poza sau nu nud, in schimb aceasta stimabila a reusit sa atraga atentia tuturor celor care au putin bun simt prin interventiile stupide gen sunat la radio pentru a se sustine cauza sa si a lui Base dar neaga dupa aceea in mod stupid si neconvingator.
Alegerea doamnei Udrea pe post de ministru in mod cert nu se datoreaza vreunei capacitati intelectuale sau manageriale ci a unor intelegeri dubioase la nivel inalt..
Familia Cocos a facut foarte multi bani in vechea si actuala guvernare, asta nu ar reprezenta neaparat o problema dar cum sunt reprezinta nonvalori nu isi dau seama ca ar trebui sa fure in mod constructiv sa faca si acel minim pentru tara asta nenorocita ei se rezuma la a lua totul cu japca. Eu cred ca daca acesti oameni nu isi vor revizui atitudinea buba va exploda in Romania in acest an.
la 3 Ianuarie 2010, ora 16:36
daca pe mine ma suna un ziarist de la un cotidian sau televiziune straine ca sa ma intrebe despre un om politic sau altul, o sa imi spun parerea deschis. daca ma intreba cineva de elena udrea, probabil ca parerea mea ar fi apropiata de cea a doamnei mungiu, daca nu cumva si mai caustica. nu vad care e problema? fiecare e liber sa spuna ce crede. daca eu cred ca cineva e timpit doar nu o sa spun ca este un om extraordinar. pentru mine e un timpit si gata. si dau si argumente.

  Inapoi la articolul Cum a reactionat Elena Udrea la articolele din presa straina

Setari Cookie-uri