Comentarii pe articolul Top 7 lucruri pe care un manager trebuie sa le stie despre head-hunteri


Fara subiect

Rosu Neculai Vlaicu la 5 Ianuarie 2010, ora 14:36
DESTUL DE CLAR TOT ACEST MATERIAL
NU LASA LOC DE RECLAMATII
MULT ADEVAR........MULTA IMPLICARE.....
Mihai Merauta la 5 Ianuarie 2010, ora 15:09
Sunt perfect de acord cu cele spuse.Dar isi pune cineva intrebarea daca nimeni nu acorda sanse unei persoane fara experienta, va ajunge acea persoana vreodata sa lucreze pe o functie de conducere?Sau are o experienta intr-un alt domeniu, sau nu are o perioada macar apropiata de cea ceruta(are doar un an sau doi).Cate companii dau posibilitate de afirmare acestor persoane?
Mihai Merauta la 5 Ianuarie 2010, ora 15:15
Am in spate experienta pe care o am si ma mandresc cu ea.Din februarie 2009 depun CV-uri si pana in prezent nu am fost contactat de nimeni.Oare dc?Pentru ca majoritatea angajatorilor cand vad domeniul de activitate al companiei in care lucrez se gandesc la fel si fel de lucruri.Oameni buni asta e cea mai mare greseala pe care o poate face un angajator.Niciodata nu am crezut ca se poate ajunge la un asemenea nivel in Romania(tara tuturor posibilitatilor pe partea negativa a lucrurilor).
Stanciu Silvius la 5 Ianuarie 2010, ora 16:36
Destul de relevant. Nu faceti confuzie intre un job obisnuit sau chiar unul de manager cu cel de top manager...
Cosmin la 13 Ianuarie 2010, ora 13:37
@Mihai Merauta - de curiozitate: care este domeniul de activitate al companiei in care lucrezi, de se gandesc toti angajatorii la fel de fel de lucruri?
Articolul este foarte bun si la obiect.
Florentina Barbulescu la 13 Ianuarie 2010, ora 16:35
Felicitari pentru articol! Foarte la obiect si foarte adevarat ce spuneti. In experienta mea nu am intalnit astfel de recrutori si chiar mi-ar face placere sa intalnesc. De obicei, majoritatea firmelor de recrutare/executive search fac cantitate si nu calitate. Banul este cel care primeaza. Sunt candidati care nu primesc un feedback si atunci cand il primesc este superficial si foarte general. Un echilibru intre cerintele clientului si cele ale candidatului inseamna sa faca si putina consiliere profesionala pentru candidat, dar sa piarda timp si sa se implice sa inteleaga nevoile clientului. Mai rar asa companii si inca odata felicitari daca reusiti sa faceti acest lucru!
Adrian la 15 Ianuarie 2010, ora 14:52
Bun articolul intr-adevar, parerea mea (in urma a ceea ce am experimentat eu si multa alta lume pe care eu o cunosc) e ca indiferent de nivelul postului respectiv de manager, se cere mult prea multa exerienta iar interviatorii nu isi vad zecile de defecte si "impresii" pe care le au... nu stiu ce inseamna etica manageriala si nu stiu ce inseamna sa sustii un interviu, nu mai spun de modalitatea lor de a conduce!!! Sint studenti in anii 1-2-3 ai facultati de management care le-ar putea da lectii si nu doar teoretice ci mai mult practice la toti atotstiutorii si ambasadorii acestia ai managementului care se cred mari lideri ! La exterior ei afiseaza acel aer profesionist... iar cand este vorba de lucruri care intr-adevar definesc un manager se pierd si nu se mai regasesc... Ce vreau sa spun e ca tot ce e scris in articolul dvs. este foarte obiectiv si adevarat DAR NU LA NOI IN ROMANIA!!! O fi probabil 1-2 procente valabile in tara asta.... PS: Am destule studii si superioare si peste...asta in caz ca se gandeste cineva ca e un comentariu aiurit al vreounui razvratit!

  Inapoi la articolul Top 7 lucruri pe care un manager trebuie sa le stie despre head-hunteri

Setari Cookie-uri