Comentarii pe articolul Andrei Gheorghe, despre noul job de la Ministerul Finantelor


Ce are.... una cu alta?!

Daniela Munteanu la 5 Ianuarie 2010, ora 19:16
Stimati "comentatori", ati scapat din vedere esentialul: Andrei Gheorghe se va ocupa de "organizarea departamentului de comunicare al Ministerului de Finante".
A-l considera incompetent pentru un astfel de job este superfluu iar a-l crede responsabil sau implicat in evolutia, deciziile sau masurile economice ale Ministerului este rizibil, chiar aberant.
Departamentul de comunicare - al oricarei institutii - nu face decit sa asigure transmiterea informatiilor, a deciziilor sau a datelor privitoare la activitatea acesteia, atit in interiorul ei cit si intre aceasta si terti - fie ei colaboratori, beneficiari, clienti sau public.
Drept e ca, in cazul Ministerului de Finante, "tertii" suntem noi, "masele largi populare". Deci, ne afecteaza orice miscare a acestui minister si este de dorit sa fim informati corect si prompt despre tot ce "emana" finantistii tarii asteia.
Haideti sa-i acordam credit si sa speram ca orchestra comunicarii, sub bagheta lui Andrei Gheorghe, chiar si daca va interpreta arii triste, se va face auzita clar, fara stridente alarmiste si fara apogiaturi menite sa mascheze devieri de la partitura corecta.
Eu, personal, ii doresc succes!
Andrei la 5 Ianuarie 2010, ora 19:53
Eu am incredere in el si ii urez succes!
Tuleu Daniela la 5 Ianuarie 2010, ora 21:23
Adevarul este ca pentru a primi cu optimism informatiile referitoare la "dezastrul" financiar in care se afla aceasta tara ai nevoie de un "emitator" cu simtul umorului, uneori negru, chiar cinic pe alocuri... ce ne facem cu "receptorul" care si-a pierdut demult umorul... dar, poate ca Andrei Gheorghe ii va ajuta sa il regaseasca.

una peste alta, ce are ... una cu alta ? chiar asa, mai crede cineva ca in sistemul public posturile se ocupa prin concurs? si, pana la urma, nici nu ar fi asa de grav daca "persoana recomandata" ar avea, pe langa "recomandari" si potentialul necear functiei ocupate.

Sa fie intr-un ceas bun!

  Inapoi la articolul Andrei Gheorghe, despre noul job de la Ministerul Finantelor

Setari Cookie-uri