Comentarii pe articolul Joburi pentru tineri: Cine a mai angajat in 2009?


Joburipentru tineri

Topa la 6 Ianuarie 2010, ora 09:19
Pai cum sa mai fie loc pentru tineri daca sunt pensionari care au pensii semnificative si mai au inca un loc de munca?!Ca sa nu mai zic ca este foarte clar ca nu dau acelasi randament ca si tinerii la locul de munca.Sunt convinsa din ce am vazut ca doar o treime din cei care sunt mai varsta si lucreaza in continuare au reusit sa se adapteze cu sistemul informatic de lucru!Cred ca fiecare dintre noi stie cel putin o persoana care este pensionara si inca mai lucreaza pe un alt loc de munca!Si in conditiile astea tinerii ce sa faca?!
Mari la 7 Ianuarie 2010, ora 00:37
Perfect adevarat. Cunosc doi pensionari ,sot si sotie , au casa la curte in Bucuresti, pensie de vreo 2000 lei cumulata, nu au copii si el lucreaza si paznic la o firma , caci:" nu ne ajungem cu banii" . Dar noi tinerii care mai avem si copii,rate si mai intram odata cu criza si in somaj ce sa mai zicem???!!!
Anda la 7 Ianuarie 2010, ora 13:00
Buna ziua. Nu cred ca numai absolventii au probleme in aceasta perioada. Am 4 ani experienta in finante-contabilitate si imi caut un job de anul trecut din august si inca nu am reusit sa ma angajez. Tb sa va mentionez ca locuiesc intr-unul din marile orase ale Romaniei, mare centru universitar: Cj-Napoca. Si totusi nu vreau sa-mi pierd speranta...desi uneori...
Lacrima la 7 Ianuarie 2010, ora 21:52
Imi pare foarte rau, ca tinerii din ziua de azi gandesc asa si eu sunt pensionara, dupa 31 de ani de munca, sunt constructor, am o pensie de 700 lei, poate imi spune si mie cineva cum sa supravetuiesc cu acesti bani , deci vrei nu vrei esti nevoit sa lucrezi, sincer mi-ar placea sa ma plimb prin Europa, sa vad toate muzeele, toate orasele despre care doar am citit, sa merg la concerte, dar nu-mi pot permite nici un concediu pe an in tara, pentru ca statul roman cu mici exceptii, pe noi cei de la 50 de ani in sus, ne-a condamnat la umilinta, degradare fizica si psihica lipsindu-ne de mijloacele financiare necesare pentru a trai decent, deci muncesc cate ore pot pe zi si nu e deloc usor sa stai la 57 de ani fixa pe scaun, in fata monitorului dar asta este, sa va mai spun ceva , unii dintre tinerii din ziua de azi nu vin la serviciu de placere, sunt deja plictisiti si nici nu se implica in ceea ce fac, deci in n situatii nu noi pensionarii suntem de vina ca ei devin someri.In mod sigur nu mai am acelasi randament ca la 24 de ani, dar am experienta si la randul meu am impartasit acest lucru cu cei tineri si am ajutat cat am putut la formarea lor profesionala.

  Inapoi la articolul Joburi pentru tineri: Cine a mai angajat in 2009?

Setari Cookie-uri