Comentarii pe articolul Cum se traduce decizia lui Isarescu: Bancheri, reduceti dobanzile!


Buna ziua

Yna la 6 Ianuarie 2010, ora 09:41
Ma bucur ca dl.Isarescu si implicit BNR-ul se implica in cresterea economica a Romaniei, dar cred ca ar trebui totusi sa se impuna si in fata bancilor aflate pe piata sa mai scada dobanzile mai ales la creditele ipotecare.

Am luat un credit ipotecar in franci elvetieni, in anul 2006, cred ca a fost o mare greseala, dar dobanda era destul de mica, acum a crescut francul destul de mult, bancile il vand la un pret mult mai mare fata de BNR, si am ajuns sa platesc creditul de la 12 milioane la 16-17 milioane in functie de cursul din ziua respectiva. Nu am nici o restanta la credit, poate am preferat sa mananc ceapa cu paine, sa pot fi la zi cu rata.

Va intreb pe dvs. si prin intermediul dvs.pe domnii guvernanti nu ar trebui sa ajutati oamenii concret, nu vorbe, americanii si chiar europenii platesc credite ipotecare, imobiliare, dar au si ce pune pe masa.Ar trebui sa aprecieze domnii guvernanti ca sunt si oameni care nu stau cu mana intinsa si care fac eforturi sa aiba o casa.Multumesc pentru ca m-ati ascultat.

  Inapoi la articolul Cum se traduce decizia lui Isarescu: Bancheri, reduceti dobanzile!

Setari Cookie-uri