Comentarii pe articolul Taxa fast-food, un nod in gat pentru mediul de afaceri. Care sunt riscurile?


foarte bine

Teodorescu Mihai Eduard la 7 Ianuarie 2010, ora 10:27
Ar trebui ca taxa pe produsele care "dauneaza grav sanatatii" sa fie atat de mare incat copiii, adolescentii si cei pofticiosi sa renunte la ele sau sa le diminueze drastic.
Tendinta populatiei chiar si in RO este de ingrasare.
Stoian Constanta la 7 Ianuarie 2010, ora 11:09
sa vezi ce slabi o sa fie acum romani :))cu taxa asta- dar nu la volumul corpului si la cel al buzunarului
Popovici Monica la 7 Ianuarie 2010, ora 12:17
Trebuie facut ceva astfel incat fast-food-ul sa dispara cu totul. Ne otravesc cu toate porcariile lor, mai dam si bani pe ele. Apoi dam bani pe medicamente. Tot "ei" fac profitul, noi ne nenorocim. In familia mea nu se mai cumpara fast-food absolut deloc, nici in supermarket nu mai calcam, ne aprovizionam de la fermieri din jurul orasului nostru, ne-am infiintat si o mica gradina pentru verdeturi, rosii, ceapa, cartofi, sfecla rosie. Nu stropim cu absolut nimic si toate cresc bine mersi, fara niciun fel de chimicale. Nu am calculat productia la ha, nici la metru patrat. Nu ma intereseaza decat sa fie sanatoase, curate.
Daca taxa face ca unii fast-food-isti sa plece acolo de unde au venit - atunci taxa sa fie.
Hegedus Tiberiu la 7 Ianuarie 2010, ora 12:24
corect romanii vor fi slabi la buzunare, dar produsele tot se vor consuma
Stefan Florina la 7 Ianuarie 2010, ora 12:46
Foarte bine!
Rotar Anamaria la 7 Ianuarie 2010, ora 13:17
Dar de ce lumea nu e in stare sa manance ce trebuie? Daca ar fi capabili sa manance numai cat trebuie nu s-ar ingrasa nimeni. de ce nu va bate-ti capul cum sa se infiinteze cantine in scoli si sa se serveasca mancare gatita acolo chiar si contra unui abonament lunar.asta ar fi solutia pentru a se renunta la mancarea de tip fast-food pentru copii. daca noi nu suntem capabili sa ne controlam poftele si proastele obiceiuri si sa nu mai dam cate 5 lei la copil sa isi ia de mancare............atunci ne meritam soarta. nu e o idee buna cu taxa asta. oricum banii obtinuti in plus nu se vor folosi unde trebuie.asa ca dupa parerea mea..........e doar o taxa in plus
Dobrin Cristian la 7 Ianuarie 2010, ora 22:13
de 20 de ani suntem victime ale unui sistem alimentar criminal in care statul a tacut milc fara a ne informa despre complotul chimic otravitor la care suntem expusi prin faptul ca mari corporatii multinatioaale si nu numai ne vind plastic topit la pachte bine ambalate si frumos colorate !!!... Consecinta : cancere la toate virstelea, surplus de greutate la copii,obezitate morbida,explozia exponentiala a bolilor cronice asociate surplusului de greutate .
Balica Anca la 8 Ianuarie 2010, ora 01:28
ar fi bine daca s-ar pune taxe si pe covrig.... chiar sa nu mai aiba ce sa bage omul in gura...
cati isi permit in pauza de masa sa manince ceva sanatos?
la 11 Ianuarie 2010, ora 08:49
Cu scumpirea tigarilor, unii dintre cunostintele mele se gandesc sa se lase de fumat, sper sa fie la fel reactia si cu fast-food-urile, mai bine iau un sandwich de acasa...

  Inapoi la articolul Taxa fast-food, un nod in gat pentru mediul de afaceri. Care sunt riscurile?

Setari Cookie-uri