Comentarii pe articolul Taxa fast-food, un nod in gat pentru mediul de afaceri. Care sunt riscurile?


Taxa FF - ieeeste!

Nicolescu Ruxandra E. Natalia la 7 Ianuarie 2010, ora 11:47
Curios. La ce categorie va fi incadrata mancarea pentru sportivi? Nu este fast food dar e un ajustant compus numai din ajustanti. Dat fiind ca acest consumabil perisabil in Ro nu a fost niciodata incurajat, probabil acum va fi redus la tacere vesnica pana cand se vor gasi alte definitii pt ajustanti toxici. Eventual o sa scada taxa de transport din usa in Ro

Daca se doreste incurajarea mancatului sanatos, ar putea sa reduca taxele pentru operatorii care exclud totalmente din comercializare produsele cu ajustanti .... si nu sa ridice taxele pt produsele ajustate.

Pe o sosea din Germania a fost instalat un semafor care se face rosu in cazul in care soferii depasesc limita permisa de viteza. Ai depasit limita? ROSU. Si stai la rosu atat timp cat ai fi consumat daca mergeai in limita legala. Nu tu amenda, nu tu mustrare.

Ce se incurajeaza prin taxa FF?
Nimik.
Daca tigarile se scumpesc fumez mai putin? NU! FUMEZ Tigari mai proase si mai ieftine!

Daca sunt un consumator apt sa produc cat sa-mi satisfac nevoile insemna ca sunt apt si sa-mi prioritizez nevoile sau sa consum ce am produs cum vreau eu.

Statul are obligatia sa ma invete sa consum in beneficiul masei, evident si al meu, dar nu sa ma oblige sa produc de dragul consumului etichetat! Pt ca eticheta va fi schimbata in favoarea celor mai mari si mai perisabile stocuri.

Apropo, mai exista state care au impus taxe care sa contina in titlu "fast food"? Nici macar nu este un cuvant romanesc! Cine face chestia asta pe timp de criza! Nici macar Japonia.

Taxa 2*F? ok. Atunci sa nu ne minunam daca in gropile de gunoi se vor naste orasele FF (flamanzi si fertili).

Have my 2 cents!

  Inapoi la articolul Taxa fast-food, un nod in gat pentru mediul de afaceri. Care sunt riscurile?

Setari Cookie-uri