Comentarii pe articolul Vezi ce tari din UE au iesit din recesiune. Romania, locul 4 la scaderea PIB


Crestere...

Ovidiu Nicolescu la 8 Ianuarie 2010, ora 15:17
Crestere... niciodata, Romania e in criza de foarte mult timp.... altii ies din criza, noi ne afundam si mai mult...De ce? Foarte simplu; asa conducatori, asa trai. Ce vorbesc eu de conducatori...nu avem noi asa ceva, tot timpul am avut numai "oameni de afaceri" in loc de conducatori, numai hoti, niste nemernici care s-au pretat la coruptie, la spaga, la orce numai lor sa le fie bine...indiferent daca poprul suferea. Ii vezi zambind la televizor sfidatori si parca spun : "Cretinilor v-am mai pacalit 4 ani..." Sa vedem anul asta....o sa fie groaznic, o sa fie si mai multi oameni amarati, someri si dati afara din din proprile case pe care nu au mai apucat sa le plateasca. Suntem o tara de chiriasi, nu mai avem nimic romanesc, totul a fost vandut pe nimic de bravii nostri conducatori doar pt. o spaga de nimic. Asta e, trebuie sa emigrez...alta sansa nu am.
Dumnezeu sa fie cu romanii...care mai se simt romani !!!
Stanciu Ionut la 8 Ianuarie 2010, ora 17:24
ai dreptate pe de o parte, dar nu cred ca vei gasi vreo tara unde toate proprietatile sa apartina natiei respective. efectele globalizarii. nici in china, poate in koreea de nord, dar nu cred ca vrei acolo :)
Dragoi Oliviu la 8 Ianuarie 2010, ora 19:37
Ai dreptate, liderii politici au vandut tot in tara asta pe spagi de milioane de euro doar sa le fie lor bine. Acum BCR-ul tine in spate tot Erste Bank, nu putea profitul sa intre la noi in tara? oare nu era mai bine ? ( ironic vorbind ).Toti locuitori romaniei trebuie sa platim acum datoriile statului nostru, pentru ce, ca sa o duca tot ei bine.

  Inapoi la articolul Vezi ce tari din UE au iesit din recesiune. Romania, locul 4 la scaderea PIB

Setari Cookie-uri