Comentarii pe articolul Seful Concurentei insista sa elimine comisionul de rambursare la creditele cu dobanda variabila


comision de rambursare anticipata

Stan Ioana la 11 Ianuarie 2010, ora 14:20
Ar fi foarte bine sa se intample asa. Bancherii au nerusinarea sa-ti ceara comisioane care practic acopera o parte din dobanda, si nu prea mai ai chef de rambursare anticipata.
As mai propune un comision care ar trebuie discutat si anume "comisionul de risc" retinut de Volksbank; acest comision este retinut, chiar daca am casa ipotecata pentru acest credit, chiar daca sunt obligata sa imi platesc asigurarea locuintei. Nu a reusit nimeni din banca sa-mi spuna de ce nu pot sa-mi rambursese acesti bani la sfarsitul creditului, daca riscul dispare. Dar risc pentru ce, pentru ca imprumutul lor este asigurat cu varf si indesat prin ipoteca pe casa, prin asigurarea locuinei, bineinteles cesionata in favoarea bancii in cazul in care s-ar intampla ceva. Nu inteleg pentru ce mai era necesar retinerea unui comision de risc. Chiar si asa, mi se parea normal ca la stingerea datoriei pe care o am fata de ei, acesti bani sa-mi fie rambursati. Nu suntem protejati in nici un fel in relatiile cu bancile, poate ca ar trebui infiintat un birou prin care cei care doresc sa faca un imprumut (cand e vorba de sumei mai mari de bani), acestia sa poata fi sprijiniti in negocierea contractelor cu bancile.
In rest, va doresc numai bine.....
Ramona la 15 Ianuarie 2010, ora 12:53
Aceeasi situatie si in cazul meu. Am contractat un credit ipotecar in lei de la Wolskbank iar comisionul de risc chiar nu inteleg de ce il mai platesc...mai mult cum zice Stan Ioana ar trebui sa ne fie rambursat la sfarsitul perioadei de creditare...sau mai corect ar fii sa fie pentru o perioada sa vada banca daca ne achitam ratele la timp....eu de cand am creditul la ei (septembrie 2008) nu am intarziat niciodata cu plata...sa ne explice cineca din cadrul bancii ce se intampla cu el sau cineva care stie mai multe

  Inapoi la articolul Seful Concurentei insista sa elimine comisionul de rambursare la creditele cu dobanda variabila

Setari Cookie-uri