Comentarii pe articolul Patru din cinci firme au probleme la recrutarea personalului


mare dreptate

Iulian Atomei la 26 Mai 2008, ora 12:45
mare dreptate
Sa veniti la Iasi sa vedeti ce bataie de joc este,unde somajul real trece de 20 la suta. Nu este forta de munca in Romania. Iti spune aveti 43 de ani a , nu n-avem nevoie noi vrem tineri . Si noi cei de 43 ani ce sa facem sa ne spanzuram. Sau a nu, dar n-aveti experienta. Pai cu asemenea patroni sa tot muncesti.Toti ministrii care spun ca in Romania nu exista forta de munca sunt niste mincinosi peste tot iti trebuie o pila ca sa intri sa lucrezi oriunde indiferent ca esti la stat sau la patron tot cu pila rezolvi sa te angajezi. Firmele aste gen e-jobs ,best jobs sunt degeaba aplici si tot pila tat este baza.
Gaspar Stefan la 1 Iunie 2008, ora 13:38
Una e ca nu te angajeaza dar nici nu te plateste,ar trebui sa te plateasca cum se cuvine si atunci o sa gaseasca forta de munca necesara
Razvan P la 2 Iunie 2008, ora 15:20
Oricum, probabil la 43 de ani ai mai mult de oferit decat un tanar. Incearca sa gasesti un job care sa ceara experienta in domeniul in care ai lucrat pana acum. Evident ca daca ai veni sa te angajezi si ai zice ca esti "entry level" as prefera un tanar, care invata mai repede decat tine. No offense.

  Inapoi la articolul Patru din cinci firme au probleme la recrutarea personalului

Setari Cookie-uri