Comentarii pe articolul Topul modelelor auto care s-au dovedit a fi un mare esec


Topul modelelor auto care s au dovedit a fi un mare esec"

Burlacu Cristian la 17 Ianuarie 2010, ora 15:21
Trebuie spus ca aproape fiecare dintre aceste modele a reprezentat o directie noua la vremea respectiva .
Vreau sa ma refer la R-Klass si trebuie sa recunosc ca si pentru mine aceasta masina a fost greu de acceptat. Insa dupa ce te obisnuiesti realizezi ca este "masina viitorului".
Nu detin aceasta masina , nu lucrez la MB , deci nu pot fi acuzat de partizanat ! Viitorul va aduce pe piata din ce in ce mai multe Cross-Over-uri. Adica masini cu spatiu interior suficient , cu abilitati de 4x4 , cu tehnologie de siguranta de ultima generatie si nu in ultimul FAN TO DRIVE !
Tudoran Constantin la 18 Ianuarie 2010, ora 09:59
Mie mi se pare o tampenie afirmatia ca Nissan Primera are "stilul vechi". Mi se pare o masina extrem de eleganta, frumoasa chiar, cu linii limpezi, corecte. Inlocuitorul ei, Tiida, mi se pare un monstru urat. Parc-ar fi odrasla unui Logan care a avut o aventura de o noapte cu un Megane. Problema reala pe care a avut-o Primera a fost pretul mult prea mare in raport cu ceea ce oferea.
Dana Ivan Paunescu la 18 Ianuarie 2010, ora 11:15
trebuie sa recunosc ca sunt subiectiva si spun asta cu gandul la subaru tribeca. nu am acest model, dar detin alte doua modele de la subaru si cred cu tarie ca sunt masini pentru cunoscatori.
sunt insa de acord cu parerea ta despre viitor si despre faptul ca aceasta marca nu va fi niciodata la moda, este exact asa cum spune si sloganul: think. feel.drive.
Marcel la 16 Iunie 2010, ora 21:07
ar fi interesant de aflat cate velsatis au ajuns in romania.....

  Inapoi la articolul Topul modelelor auto care s-au dovedit a fi un mare esec

Setari Cookie-uri