Comentarii pe articolul Garda Financiara isi prezinta bilantul pe 2009


raport garda financiara

Comanici Ion la 18 Ianuarie 2010, ora 16:44
As fi dorit ca cei de la garda financiara sa raporteze si spagile luate la controalele facute (iti dau o sanctiune dar mie imi dai atit).
Cine nu crede putem face un seminar cu exemplificari.
Mai mult,se pare ca cei de la GF "sifoneaza"catre cei ce le dau spagi ca X sau Y i-ar fi reclamat.
Va asigur ca ceea ce face GF e o frectie la un picior de lemn: sistemul relatiilor/spagilor e asa de bine pus ls punct incit ministrul de finante,premierul,presedintele tarii sint niste FAZANI in fata comisarilor de la GF.
Mai mfrate;de ce nu va uitati si nu analizati declaratiile de avere ale comisarilor GF? de unde si cind au strins acele averi?
Mai lasati-ma cu persecutarea bugetarilor,cu amenitarile si grevele lor!Bai,daca vrei sa lucrezi pt cit ti s-a trecut in contractul de munca (fara sporuri si spagi)stai si muncesti, nu 8 ore/zi ci macar 6 ore/zi. Problema e complexa si trebuie "valorificata"cum trebuie; si avem sanse ca in acest fel sa iesim din criza. Ati plins pt impozitul minim introdus! Dar de ce nu plingeti pt facturile false (de miliarde de lei)bagate de diversi patroni pt a nu avea profit si a nu plati impozite? Dar de ce nu plingeti pt activitatile desfasurate si incasate fara a se elibera facturi si a fi inregistrate in contabilitate?Niciunde in lumea asta nu poti deveni miliardar in 3 (TREI) ani fara a fura/minti/spagui la greu. Ei,si toate astea trebuia sa le descopere/sanctioneze GF! A facut-o? NU ! Si atunci cu ce se lauda GF?VA STAU LA DISPOZITIE DOMNILOR COMISARI (si altii stau cu ochii pe voi)

  Inapoi la articolul Garda Financiara isi prezinta bilantul pe 2009

Setari Cookie-uri