Comentarii pe articolul Mania cititorilor: Vor avea succes e-readerele si in Romania?


Nu am inteles o chestie..

M. Andrei la 26 Ianuarie 2010, ora 09:13
"Ea afirma ca in 2010 vanzarile de iRiver Story ar putea ajunge la minim 10.000 de unitati si ca cel putin pana la jumatatea anului batalia se va da intre Kindle si iRiver Sony, pana atunci nefiind planificata lansarea unui alt brand pe piata locala."

1. Dispozitivul se numeste iRiver Story sau iRiver Sony? :)
2. Rromanul e atat de cult si interesat de e-book readere, incat sa faceti estimarea asta, mai ales pe vreme de criza? :))
3. Fie vorba de site-ul librariadigitala.ro, nu as da niciodata banii pe o carte in format electronic. Prefer s-o cumpar, s-o am in biblioteca.. iar daca e electronica sau e ORICE alta revista din afara, prefer s-o descarc in format .pdf de pe RapidShare.
Cornel la 26 Ianuarie 2010, ora 10:00
Andrei,
"Ca sa o ai in biblioteca"? Filmele descarcate le pastrezi pe hard...sa fie? Inteleg da bine in biblioteca o carte te poti lauda la cei care iti intra in casa...."cultura nene".
Sunt de acord cu tine cand vine vorba de provenienta cartilor...:)
M. Andrei la 26 Ianuarie 2010, ora 10:17
Nu e vorba de a te lauda, dar e o mai practica o carte atunci cand o citesti: o poti rasfoi cum vrei, o ai in mana la discretie, poti marca anumite pasaje, poti pune semne.. si o ai oricand vrei. Un eBook reader se poate strica, si atunci nu stiu daca iti mai arde sa platesti 300USD din nou pe el..

Mai mult, sunt si comod de felul meu.. prefer doar sa pun mana pe carte sa o citesc.. nu sa stau sa fac restore si bkp periodic la cartile electronice pe care le descarc.

Nu am mania cartilor in biblioteca, pt ca oricum, am destule..:)

  Inapoi la articolul Mania cititorilor: Vor avea succes e-readerele si in Romania?

Setari Cookie-uri