Comentarii pe articolul Scenariu fara Prima Casa: Preturile apartamentelor ar fi scazut pana la nivelul din 2006


masuri anti-criza in imobiliare

Ionut Marin la 27 Ianuarie 2010, ora 11:13
Ce nu vad..pe nici un blog, post, comentariu sau articol ale unui mogul sau altul.este o discutzie despre ce se poate face MASURI ANTI-CRIZA in imobiliare, pt ca recunoastetzi ca au implicatii peste tot c-tii, banci, retail, etc..etc..etc.
Este domeniul care a atras toate paturile sau cearceafurile sociale si le-a determinat sa se implice foarte activ.
Toata lumea face analize si predictii (culmea.predictzii care sunt egale cu cifra aia rotunda.0″ o stiti?)
Daca ar fi fost usor predictibila criza ar fi fost anticipata si combatuta, sau cel putin imi place sa cred. Nu mai sunt valabile predictiile, anticiparile, regulile jocului de pana acum. Totul s-a schimbat, este un alt joc cu un nou set de reguli, chiar daca sunt greu digerabile.
Dc nu se discuta despre faptul ca:
- Nu exista un organ abilitat sa emita statistici reale si nu campanii de PR asa cum se face in prezent, un organ competent sa-si dea cu parerea, sa contrazica si sa puna la punct. De Ce ARAI-ul nu a supravietuit.sau UNAI-ul ???
Raspuns Din cauza mentalitatii de roman.
- De Ce nu s-a lucrat la aceasta mentalitate fatala si a fost lasata sa se dezvolte ca o bula-monstru care inghite orice sansa de insanatosire.
- De Ce nu se lucreaza acum ? DC nu se fac campanii sanatoase si reale de educare a end-user-ului .de EDUCARE am spus nu de publicitate. Inteleg dc nu s-a facut pana acum dar cred ca e timpul sa folosim ce-l mai abraziv burete posibil si sa se incerce macar a se zgaria suprafata daca pe fond e greu sa ajungi.

  Inapoi la articolul Scenariu fara Prima Casa: Preturile apartamentelor ar fi scazut pana la nivelul din 2006

Setari Cookie-uri