Comentarii pe articolul Lantul de magazine Metro, aproape de faliment


Asa le trebuie, isi tratau foarte rau clientii

Tudor-Vasile Muth la 28 Mai 2008, ora 07:48
Asa le trebuie isi tratau f. rau clientii
Sincer ma bucur daca Metro ar da faliment deoarece am fost tratat foarte urat de catre clientii lor. Sunt din Cluj iar aici Metro este f. aproape de Polus Center si Carefour. Le-am spus de atunci ca dupa ce se va deschide Carefour nu le va fi bine.
Emil Capra la 28 Mai 2008, ora 14:50
Sa fim seriosi!!!
Si eu sunt tot din Cluj si imi fac cumparaturile atat la Metro cat si la Carrefour.
Am totusi impresia ca judecati simplist lucrurile, adica este vorba despre o RETEA nu despre un magazin care are in vecinatate un alt magazin dintr-o alta retea. Clujul nu este singura locatie unde un magazin Metro are in vecinatate un alt magazin cash & carry sau hipermarket, vezi cazul Brasov, Bucuresti, Constanta etc. Noi suntem si furnizori la Metro si daca lucrurile sunt clare cu facturile (adica nu exista erori la intocmire sau inadvertente intre factura si marfa fizic) si acestea sunt confirmate de receptia marfa Metro, acesta din urma LE PLATESTE. Sunt aspecte mai complexe care nu trebuiesc judecate simplist. Oricum este greu de crezut ca Metro sa in banii sau colaborarea cu Tonelli!!! Doamne ajuta ca reclama negativa la adresa Metro sa aiba efecte pozitive.
Turculet Roxana_Oana la 28 Mai 2008, ora 17:43
si ma rog ce vrei sa spui cand afirmi ca se purtau rau cu clientii eu cred ca trebuie sa te gandesti la oamenii din interior care vor ramane fara loc de munca si nu sant putini la numar una sant eu
Chichirita Claudia la 30 Mai 2008, ora 14:16
mi-e imi e indiferent dak da sau nu faliment..........nu am fost decat o singura data,in alt oras,pt k orasul unde locuiesc eu e mic si nu s-a deschis metro.
Silviu Bucur la 1 Iunie 2008, ora 09:00
Asta ca purtatul rau e o vorba goala ....
Vreau sa stiu concret ce intelege d-l Vasile prin "tratat rau". Ce anume i-au facut si cine, angajatii metro sau cei de la firma care vinde in metro.
Eu m-am descurcat excelent cu metro in urma cu vreo doua luni cand am dorit sa-mi cumpar o remorcuta. Am gasit intelegere si am fost tratat excelent de catre un manager de acolo care, printre altele mi-a facut si legitimatie pe numele meu (aveam legitimatia sotiei) pentru a putea inmatricula remorca pe numele meu. Nu stiu cum e povestea cu Tonelli dar se poate ca si italienii sa aiba multe fite pe ei pentru ca asa sunt tratati romanii inclusiv in tara lor. Bine ar fi sa ma insel ....
Iuliana Mihai la 1 Iunie 2008, ora 21:23
la metro personalul se poarta fara respect fata de clienti...este adevarat.....
Gabriela Popescu la 13 Iunie 2008, ora 22:05
METRO arata urat, e ca un hambar murdar, prost luminat, din care nu-mi face placere sa cumpar.
Sorin Frangeti la 22 Iulie 2008, ora 10:05
Lumea retailului este mult mai complexa decat crede domnul jurnalist; exista contracte cu clauze bine definite, vorba romanului: nu mor caii cand vor cainii si nici invers. Eu cred ca este un articol comandat de catre concurenta.

  Inapoi la articolul Lantul de magazine Metro, aproape de faliment

Setari Cookie-uri