Comentarii pe articolul UDMR pune un nou sef la Tarom


Comentati aici numirea unui nou sef la Tarom

la 7 Februarie 2010, ora 16:07
Sper ca noul director de la Tarom sa gaseasca solutii ca noi cetatenii romani ce dorim sa calatorim in SUA sa ptem calatorii din Bucuresti , Cluj si Timisoara la preturi pe care le platim acum mai ieftine daca plecam din Budapesta spre SUA. E de neconceput ca un bilet de avion Bucuresi Miami , Cluj Miami sa fie mai ieftin din Budapesta Miami . Mai concret zborurile transatlantice sa fie accesibile rominilor ce doresc sa calatoreasca in SUA si Canada la preturi egale cu cele daca am pleca din Budapesta catre destinatiile specificata . Va multumesc anticipat .
la 7 Februarie 2010, ora 16:44
Cred ca are dreptate preopintul privind costurile calatoriilor in strainatate.
Dar... de ce trebuie schimbata, dupa mai putin de un an, actuala directoare generala a TAROM-ului? Din ceea ce am vazut, Doamna Brutaru este supercalificata in managementul unei companii aviatice! Ce a facut sau ce n-a facut de trebuie indepartata din functie?
Si apoi... ce expertza are Gombos Csaba? Ce stie despre aviatie si despre cum se conduce o companie nationala aviatica? Cu ce proiect vine? Vine ca urmare a castigarii unui concurs sau numai pentru ca este membru al unui cvasipartid care se afla la guvernare si trebuie satifacut algoritmul?
Dumitru Vasile la 7 Februarie 2010, ora 17:13
mai fratilor ,numai un consilier jud. lipsea de acolo ,lasati dracu de politica si puneti acolo un tehncrat consider ca e functie mai importanta sau la fel ca cea de la SRI sau cia .deasta am ajuns in halul asta si toata tara ,voi nu vedeti ca lui base nu-i pasa,

  Inapoi la articolul UDMR pune un nou sef la Tarom

Setari Cookie-uri