Comentarii pe articolul Prima Casa de 80.000 euro? Vezi ce spun managerii din imobiliare si constructii


Tudose Leonard Dan la 7 Februarie 2010, ora 17:49
Citez:
"Daca programul Prima Casa va fi directionat catre apartamentele noi si plafonul va fi ridicat la 80.000 euro, consultantii companiei Colliers International estimeaza o crestere a tranzactiilor cu apartamente noi de pana la 50% fata de nivelul din prima jumatate a anului 2009."
------
Va creste comisionul obtinut prin vanzari, de societatea la care lucrezi ..Da! Va creste profitul companiei si implicit, comisionul tau! DA!.
Dar cum vezi tu ca vor creste vanzarile cu 50% !!! cand apartamentele de 2 camere disponibile acum pe piata nu au cumparatori??? Cum crezi ca se va incadra cineva la un credit de 80 k , cineva ce nu s-a incadrat la 60???
Inca cineva care-ti sustine parerea incredibila, Rosca, managing partner al agentiei imobiliare RealTime, .... Este normal sa fie de acord, doar astea sunt sursele voastre de finantare!! E FIRESC!
Tot asa sustin si Bancile...ptr ca este sursa lor de castig!
Tot asa sustin si finantatorii proiectelor imobiliare, ptr ca ei trebuie sa vanda!
Dar pana la urma, beneficiarul final, utilizatorul sau pe scurt, cumparatorul ce parere are??? Pe el il intrebati???

Sustii ca in urma aplicarii noului program cu 80 000, vor exista si "usoare" deprecieri ale imobilelor de 3-4 % !!! Altfel, se vor deprecia cu aproximativ 7 % !!! Exact de aici se observa interesul vostru!!! In loc sa apreciati faptul ca preturile pot scadea cu 7 %, insistati sa mentineti preturile eventual cu o depreciere de doar 3-4%!!!
Deci cine pierde, cine castiga???
30 de mii de cumparatori sau 30 de firme?!

Ptr comisioane ati ridicat toti acesti ani preturile imobilelor la nivel stelar!!! Ati achizitionat terenuri, blocat finante doar in perspectiva vanzarii ulterioare la pret mai mare.
Criza v-a lovit blocandu-va fondurile! Nu este vina noastra!!!
Criza ne-a afectat pe toti, dar din toata criza, de ce sa iesiti doar voi bine iar cumparatorii sa plateasca???

Succes.

  Inapoi la articolul Prima Casa de 80.000 euro? Vezi ce spun managerii din imobiliare si constructii

Setari Cookie-uri