Comentarii pe articolul Lantul de magazine Metro, aproape de faliment


articol

la 28 Mai 2008, ora 14:33
articol
1. Retailer - nu cred ca grupul Metro se va considera vreodata retailer.
2. "reprezentantul Metro Cash&Carry Romania SRL a negat ca lantul de magazine s-ar fi aflat in incapacitate de plata, date fiind relatiile comerciale cu numerosi parteneri" - daca ai capital social nu inseamna ca ai si bani, si viceversa. Argumentul e sofistic.
3. Daniela Cucu: "Consideram aceasta hotarare complet neintemeiata si vom ataca aceasta hotarare cu recurs in instanta, dar pentru acest lucru avem nevoie ca hotararea judecatoreasca sa fie redactata si comunicata conform legii" - D-na/D-ra Cucu, atata timp cat este data de o instanta juridica presupusa cu capacitate are o justificare (mai mult sau mai putin intemeiata). Ce e ingrijorator este ca nu ati reusit sa va aparati cu probe.
4. Daniela Cucu: "In mod cert nu poate fi vorba despre insolventa companiei Metro Cash&Carry Romania sau faliment atat timp cat aceasta divizie a Metro Group a inregistrat in anul 2007 o cifra de afaceri de 1,6 miliarde euro" - Din nou draga doamna/domnisoara, daca avem o cifra de afaceri nu inseamna ca vom avea si profit. La o cifra de afaceri atat de mare nu poate fi de vina decat un management foarte prost.
5. Si ca tot suntem la management slab calitativ, trebuie sa sesizez o scadere in calitatea serviciilor: case aglomerate, produse neimpachetate, dezordine pe rafturi, carucioare stricate s.a. Si acum survine intrebarea, nu credeti ca v-at culcat putin pe o ureche crezand ca lucrurile vor merge de la sine ?

  Inapoi la articolul Lantul de magazine Metro, aproape de faliment

Setari Cookie-uri