Comentarii pe articolul Lantul de magazine Metro, aproape de faliment


Calomnie

Georgeta Stolea la 28 Mai 2008, ora 17:04
Calomnie
Nu stiu cum a aprut asa ceva pe net.Cine poate publica calomnii gratuite si mai ales cine le poate crede.Metro a avut intotdeauna o echipa de exceptie ,de la conducere la oamenii formati.Este foarte usor sa denigrezi pe net un Magazin bun,unde se depune de foarte multa vreme multa munca, si cred ca este un zvon de doi bani.
Concurenta oricum mai are de asteptat pana va falimenta acest magazin, unde se incearca oferirea celor mai bune servicii, desi piata muncii nu ofera fortele de munca necesare.

Va recomand sa va angajati intr-o lupta cinstita ,nu in a lovi pe la spate,prin denigrare.
Sebastian Cora la 29 Mai 2008, ora 21:56
Nimeni nu e scutit de faliment, asta in primul rand.Dar echipa de exceptie??!! ma mir, pt ca eu am vazut in Metro niste angajati nepasatori fata de client si inca ceva: incompetenti. Daca sunt intrebati de vreun produs, parca ar fi intrebati cum se piloteaza o nava spatiala.Si nu cred ca e vorba de concurenta, mai ales ca sunt convins ca sunteti angajata la Metro, dar Metro face si concurenta neloiala, mai ales firmelor de distributie. De ce Metro nu a fost controlata de Garda Financiara, de ce Protectia consumatorului nu poate sanctiona gravele abateri? Si lista poate continua. Cred ca raspunsul e simplu,numai ca in actionariat sunt oameni din Parlament,Guvern si alte institutii ale Statului...Piata muncii nu ofera fortele de munca necesare???!!! Eroare, oare ce salarii ofera Metro angajatilor sai? Va spun eu, de mizerie, si vreti personal super calificat? Poate cu studii academice, hai sa fim seriosi.
Si nu uitati, nimeni nu e scutit de faliment, nicaieri in lume.
Cristina la 30 Martie 2009, ora 07:10
Bravo domnu Sebastian aveti foarte multa dreptate angajatii gen Metro si Selgros sunt foarte prost platiti si cerintele la locul de munca sunt foarte mari exagerat de mari.
Deci nu va mirati oameni buni daca angajatii nu va trateaza asa cum ati dori voi fiindca la banii pe care ii primesc sincer....

  Inapoi la articolul Lantul de magazine Metro, aproape de faliment

Setari Cookie-uri