Comentarii pe articolul Cum intra pe Facebook si YouTube angajatii companiilor din Romania


Este normal

la 15 Februarie 2010, ora 11:59
mi se pare normal ...trebuie sa-si faca fiecare treaba si de socializat sa o faca de acasa
Dolce Far Niente la 17 Februarie 2010, ora 05:53
pun pariu ca esti angajator
Ada la 17 Februarie 2010, ora 09:37
Sa socializezi tu de acasa.........lasati-ne cu parerile voastre......oricum nu cred ca exista angajat care sa fie de aceasi parere.
E clar ca sunteti "patroni" la firma lu tata
Si o intrebare: ai atat de mult timp liber acasa sa comentezi articole sau pt voi "sefii" se permite socializarea??
Costi la 17 Februarie 2010, ora 10:05
Daca nu ai inteles, acesta era doar un subiect de discutie, nu am auzit sa fie cineva concediat din aceasta privinta! Un angajat care are astfel de drepturi acordate de firma, stie sa isi faca treaba si fie si la curent cu alte lucruri! Numai robotii daca ii programezi sa faca un lucru 8 ore, nu se opresc sa bea o ceasca de "ulei" decat daca primeste comanda!
PS: Pana si operatorul Admin al acestui site, stie ca ce-a mai mare accesare a acestui tabloid este intre orele 8 si 17! Spor la lucru ;)
Angajatu la 17 Februarie 2010, ora 10:40
Oare de ce nu coreleaza angajatorii productivitatea muncii cu remuneratiile, hm?
Oare toti angajatorii si sefii ierarhici stiu si pot sa fie manageri?
Oare nu cumva aceste indemnuri catre aceesarea diferitelor site-uri de acasa, de catre angajati, au legatura cu frustrarea angajatorilor/sefilor de a nu sti sa "umble" pe PC decat pe Office, Google si mailu' de Yahoo?
Oricum ar fi, cea mai mare parte a "angajatorului roman" nu cauta decat astfel de motive puerile pentru a plati cat mai putin pentru supraincarcare(vezi laitmotivul "criza"!).

@Costi
Intr-adevar nu a fost nimeni concediat din acest motiv pentru ca ori i s-a taiat din salariu(in cel mai bun caz) ori a fost fortat sa demisioneze!
Ca doar n-o fi atat de pampas "angajatul sef" de la "Ha Er" sa nu cunoasca prevederile CCM in cazul concedierii si sa-l pagubeasca, de cel putin, inca un salar pe super-angajatorul sau!
Vorba aia "Noi vrem egalitate dar nu pentru catei"!
Cris la 17 Februarie 2010, ora 10:55
@Angajatu, este foarte ceea ce spui, am patit-o pe pilea mea cu toate ca stiam ca suntem "monitorizati"...am fost fortata sa demisionez (6 salarii compensatorii) de catre sefa de la Has Er, insa ea sta bine mersi toate cele 8 ore pe facebook, desi sustine ca este foarte ocupata...si crede-ma e paralela cu legislatia CCM!
Cel De La Lopata la 17 Februarie 2010, ora 11:14
am avut ocazia sa lucrez cu un cioban. Faceam beton la lopata si el radea de mine, pentru ca "din birou de la calculatoare, am ajuns sa dau la lopata???"

Raspuns simplu: oricand pot renunta la lopata si sa stau in fata unui calculator si sa mai scot si de acolo ceva bani.

Nu te descurci si nu ai nici o onvestitie 'online'? Inseamna ca nu existi, sau dormi. Vorba lui Bill Gates.

PS. cine e impotriva relationarii si a cunoasterii, e pe cale de disparitie!
Alex la 17 Februarie 2010, ora 11:15
Este normal ca un angajat sa mai intre si pe site-uri de socializare, dar nu sa se piarda in ele. Atat la birou cat si acasa. Muncim si, daca avem un pic de timp liber, nu strica sa ne relaxam. E recomandat sa mai facem si pauze de relaxare. Sa nu uitam ca exista firme care ofera masaje angajatilor pentru destresare.
Marylina la 17 Februarie 2010, ora 11:23
Nu mi se pare normal sa se restrictioneze accesul la platformele de socializare. Nu suntem roboti, intr-un fel sau altul trebuie sa iesim din cand in cand din munca, sa luam o gura de aer, de destindere.

In cadrul firmei in care lucrez nu s-a pus niciodata problema restrictionarilor in privinta asta. Avem libertatea de a alege in mod responsabil cum sa ne facem treaba si sa ne destindem in aceelasi timp. Insa daca nu respectam termenii impusi de sefi si se dovedeste ca motivul a fost "statul pe mess si pe twitter" sau "bloggingul" atunci se aplica sanctiuni pentru nerespectarea termenului de predare a proiectelor.

  Inapoi la articolul Cum intra pe Facebook si YouTube angajatii companiilor din Romania

Setari Cookie-uri