Comentarii pe articolul Cum intra pe Facebook si YouTube angajatii companiilor din Romania


Bun simt !

Pauna Florin la 15 Februarie 2010, ora 20:15
Poate ca titlul nu e cel mai potrivit cu tema,dar ce vreau eu sa spun e ca,parerea mea,la locul de munca nu mergem sa socializam pe net., sa ne informam in interes personal asupra nici unui lucru,sau pur si simplu sa ne destindem navigand. Deci indiferent daca este limitat accesul sau nu e de bun simt ! Dar se stie ca pe la noi acesta lipseste cu desavarsire. O sa ma banuiti ca,eu stiu!, am vreun interes sa apar interesele celor care ne platesc sau ca la randul meu sant unul care ,,plateste,, dar nu e asa sant un amarat care sta pe o treapta ierarhica chiar inferioara in cadrul unei companii daca o pot numii asa si repet tine de bun simt , sant platit sa fac ceva nu sa ma relaxez. Nu vreau sa fiu si nici nu sant un robotel al firmei dar inca odata totul incepe de la bun simt. Daca ati acceptat conditiile oferite de ,,platitor,, pt munca care vi se cere atunci spor la treaba ca doar nu ati avut un cutit la gat la semnarea contractului.
P.S. Daca am patinat iertare!
Costi la 17 Februarie 2010, ora 10:13
Sunt de acord cu tine, dar eu nu cred ca nu ai simtit niciodata sa ei un 10 de pauza si sa iti verifici adresa personala de email! Sau poate au fost zile in care nu ai avut un grad foarte ridicat de munca! Sunt fel si fel de cazuri diferite, ce-i drept ca unii abuzeaza de acest drept, dar ASTA TINE DE BUN SIMT!!! Spor la lucru!
Maxell la 17 Februarie 2010, ora 10:24
Nici eu nu sunt vreun pui de sef sau de neam regesc.
Cred de asemenea ca tine de bunul simt al fiecaruia daca la lucru,in loc sa-si faca treaba socializeaza sau isi rezolva problemele personale.Inteleg sa ai urgente,chestii neprevazute,dar sa stai la povesti de cate ori seful nu e atent...se practica la greu pe la noi!
la 20 Martie 2010, ora 18:36
la greu , fratilor !!! si barfa cat cuprinde .

  Inapoi la articolul Cum intra pe Facebook si YouTube angajatii companiilor din Romania

Setari Cookie-uri