Comentarii pe articolul Cum intra pe Facebook si YouTube angajatii companiilor din Romania


no name

Andrei la 17 Februarie 2010, ora 10:26
Sa nu confundam munca cu distractia. Daca vrem sa pierdem vremea pe net, foarte bine, dar nu la munca. Nu mi se pare corect fata de angajator sa fii platit pt. ca tu stai pe net.
Anca la 17 Februarie 2010, ora 11:17
Pai si in cazul acesta tu de ce stai pe net intr-o zi de miercuri, ora 10:26 citind mailul personal, sau daca nu siteuri de stiri si facand comentarii? nu esti in timpul programului??
Ciprian la 17 Februarie 2010, ora 12:13
=))))) Bine zis Anca =))))) mi-ai facut ziua :)), frate ce arunca unii cu pietre si ei rup netul in doua.Pe bune fratilor munca e munca dar e absurd sa nu poti sa intri pe retele de socializare atunci cand timpul iti permite acest lucru.Pana la urma e o problema de organizare, daca omul isi face treaba, target-ul etc nu e nici o problema, dar inca o data, e un lucru de bun simt al fiecaruia.
Angajatu la 17 Februarie 2010, ora 14:23
@Anca
Avem o vorba, in popor, "Hotul striga prinde hotul"! :D
Vlad la 17 Februarie 2010, ora 15:11
Uite ca eu sunt angajat, dar postez la ora 15 si ceva. sunt acasa, in concediu. dar se intampla sa mai fiu uneori si tura de noapte. asa ca ce conteaza ora la care se posteaza? sau sa ma leg eu de ora ta?
revenind la subiect...mi se pare absolut normal sa nu ai acces pe net decat pe site-urile care te pot ajuta in mod real in munca ta (eu am acces la birou doar pe siteurile min finantelor, onrc si altele asemenea, inclusiv bnr). restul...in functie de bunavointa sefului, sa ai acces doar in pauza de masa. insa asta depinde de la firma la firma...la mine fiecare om are pauza lui, ca sa existe continuitatea suportului pt jobul facut (flux continuu), asa ca e cam greu sa stea sa seteze zilnic accesul. oricum, daca chiar am nevoie de socializare, s-a mai inventat si tel...da n-ai timp de el daca ai de munca...

  Inapoi la articolul Cum intra pe Facebook si YouTube angajatii companiilor din Romania

Setari Cookie-uri