Comentarii pe articolul Sef nou la PSD: Ponta il detroneaza pe Geoana


PSD-ul face Ponta

Florin Smaranda la 21 Februarie 2010, ora 11:45
Nu stiu cum sunt partidele politice la altii dar cand ma uit la ale noastre imi vine in minte in singur lucru: statul medieval. In veacurile trecute, boierii faceau si desfaceau domnitori, puneau biruri si in general faceau cam ce le "pohtea" lor in Tarile Romanesti. In prezent baroni locali si alti puscariabili fac si desfac presedinti de partide, pun taxe si impozite, danseaza carnavalul si in general fac ce "vrea muschiul lor" in Romania. Oricum cine isi imagineaza ca Victor Ponta o sa conduca PSD-ul este mai prostanac ca Geoana. Ponta este solutia actuala de spalare a imaginii partidului asa cum Geoana a fost la vremea lui. Cand or sa termine hienele batrane ale PSD-ului cu Ponta o sa avem nevoie de o noua porecla ca "prostanac" este deja luat-a, asta daca nu cumva este Ponta mai hiena decat toti.
Radu Oprea la 21 Februarie 2010, ora 12:12
Ponta este noua imagine si atat. Va fii marioneta in mainile lui Iliescu, Nastase, Mitrea.
Pe cine oare va pacali schimbarea asta de imagine???
Doar daca Ponta nu e mai destept ca ei...
De acord cu Florin Smaranda.

Bafta!
Bolboceanu Alexandru-Claudiu la 21 Februarie 2010, ora 13:02
EU sper ca acest Ponta, sa fie un nou lider, si nu o marioneta , si in cele din urma Geoana a demonstrat ca isi merita cu prisosintza porecla pusa de Ion ilescu
la 21 Februarie 2010, ora 16:47
sunt perfect de acord cu cei care au postat mai sus
nu va fi usor sa avem incredere din prima, avand in vedere tot trecutul politic, dar.....poate avem o sansa.
la 22 Februarie 2010, ora 09:19
Ganditi gresit. Nu fac politica, dar trebuia sa se termine cu imaginea "vanghelie" care a tras partidul in jos, PD-listilor le convenea aceasta varianta. Dar noi, ca romani, aveam nevoie de un partid puternic in opozitie. Ce au Nastase, Iliescu si Mitrea? Sunti culti, destepti poate in sfarsit se vor oferi posturi pe criterii profesionale; nu mai era mult si oameni cu studii grele ar fi fost condusi de un vanghelie venit de pe strada. V-ar fi placut? Am fost condusi ani multi de un cizmar. Ar fi fost o ofensa la toata populatia, la toti cei care-si tocesc coatele pe bancile facultatilor, ar fi fost descurajant pentru toti tinerii care vroiau sa studieze. Macar acest Ponta se uita drept si tu te poti uita in ambii lui ochi, nu-l cauti pe cel cu care crezi ca te-ar putea zari. Acest Ponta, ne-ar creea imagine frumoasa chiar si peste hotare, se vede stofa pe el si oriunde va merge va purta in spatele lui o Romanie culta, sanatoasa si poate si prospera in curand.
Sa aveti intelepciune de a judeca drept!

  Inapoi la articolul Sef nou la PSD: Ponta il detroneaza pe Geoana

Setari Cookie-uri