Comentarii pe articolul Ti se potriveste antreprenoriatul? Afla aici raspunsul


Intelepte intrebari.

Garba Antonio la 22 Februarie 2010, ora 18:34
Am citit acest articol si sunt intru totul de acord,deoarece sa iti faci propriul bussines in vremurile de acum implica multa munca,dedicatie pentru produsul sau serviciul pe care incerci sa-l vinzi catre clienti.
Eu mi-am inceput afacerea chiar la inceputul perioadei de criza si a fost o nebunie dar incet ,incet si strategic mi-am cistigat clienti care aveau nevoie de servicii ieftine si de calitate pe domeniul serviciilor postale si curierat.
La inceput ,eu faceam ofertele eu duceam corespondenta,eu ziceam eu executam.
Am investit in aceasta afacere toate economiile pentru a-mi atinge scopul dorit.
Nu am facut nimic in pripa,fiecare miscare si fiecare decizie a fost planificata pentru a da rezultatele cele mai bune pentru client.
De ce spun asta?Pentru ca nu trebuie sa te gindesti pe parte finaciara la tine,ci la nevoiile clientului,de ai oferii servicii de calitate si un pret avantajos.
Din mica mea experienta pe care am acumulat-o pot sa spun ca bussinesul pe care il am mi-a adus multe satisfactii atit din punct de vedere financiar cit si social.
Majoritatea clientilor,sunt prietenii mei,asa ca am parte si de intilniri cu prietenii,familia,si a-mi ramine timp si sa i-mi satisfac propriile hobbyuri.
Vreau sa va felicit pentru toate articolele Wall Street pe care le primesc deoarece ne faceti un serviciu enorm,noua micilor intreprinzatori prin informatiile reale si consistente pe care noi le citim.
Faceti o munca extraordinara si un serviciu dedicat pentru noi propietarii de afaceri deoarece informatiile dumneavoastra sunt ca o lumina in intunericul de pe piata economica romineasca si au un caracter foarte instructiv,si indrumator.
Va multumesc pentru toate mesajele pe care le primesc.

  Inapoi la articolul Ti se potriveste antreprenoriatul? Afla aici raspunsul

Setari Cookie-uri