Comentarii pe articolul Impozitarea pensiilor, o masura proasta?


Se lucreaza gresit!

Nastasia Adria la 23 Februarie 2010, ora 06:08
Dragi reporteri si cetateni ai acestei tari am o rugaminte: nu mai lasati guvernul sa faca ce doreste...nu au dreptul sa impoziteze pensiile oamenilor care au contribut 40 de ani in campul muncii cu taxe, impozite, suprataxe etc.Bani pe care ei ar fi trebuit sa-i inmulteasca in folosul cetateanului...doar se folosesc de ei,.. ar fi putut sa-i reinvesteasca in agricultura pentru a aduce asistenta sociala mai bogata nu mai saraca!
Nu inteleg cum nu reactionam in momentul in care parlamentul si tot sistemul de guvermamant nu si-a redus cheltuielile sub nici un fel din contra le-au majorat!!!
Stiati ca aparatul guvernamental cheltuieste in jur de 20-30% din PIB?
De ce?
Cu ce anume au imbunatatit conditiile de trai in tara asta ca sa le fie permis sa ne cheltuiasca astfel banii proveniti din taxarea exagerata a celor catorva milioane care mai muncesc in tara asta!
In momentul in care o sa fim uniti in fata acestui aparat opresor si noi o sa LE IMPUNEM CUM SA ADMINISTREZE BANII NOSTRII( NU TREBUIE SA UITATI CA NOI II PLATIM PE EI SI NU EI PE NOI) ATUNCI O SA INCEPEM SA PROSPERAM! Atat timp cat noi bagam capul in nisip ei or sa continuie sa praduiasca si ultima sursa de energie si economie!
TREZITI_VA!!!!!!

  Inapoi la articolul Impozitarea pensiilor, o masura proasta?

Setari Cookie-uri