Comentarii pe articolul Oriflame: "Avem 40% sanse ca noua fabrica sa se construiasca in Romania"


oriflame intre rusi si unguri

la 16 Octombrie 2007, ora 09:56
oriflame intre rusi si unguri
In urma cu 2 ani, dna Tatoiu declara cuprinsa de o mare "amaraciune" ca rusii i-au suflat investitia de 50 mil euro, tot din cauza climatului politic si fiscal instabil.
Acum sunt sanse de 40% in realizarea acestei investitii urgente, dar amanata in decizie si implicit in realizare, pe acelasi fond de instabilitate.
Ca dna Tatoiu doreste iar sa iasa in prim plan prin abilitatile manageriale pe care considera ca le are, este evident.
Si mai evidenta este reclama mascata a acestor abilitati, care cu tot respectul pentru cititorii dvs, este praf in ochi.
Posteritatea ii va fi recunoscatoare pentru "umarul" pe care il pune la crearea unor locuri de munca, si-si va asuma pana la D-zeu si mai sus acest lucru pentru care nu are niciun merit, in conditiile in care toate realizarile trambitate cu surle si tobe sunt rezultatul unei continui hartuiri si umilinte la care sunt supusi toti colaboratorii si angajatii companiei pe care o "conduce", colaboratori care traiesc si muncesc intr-o continua groaza a pierderii unui venit pentru motive de nimic.
Saracia deformeaza valorile si dna Tatoiu stie nativ sa speculeze la maxim timpurile pe care le traim multi dintre noi.
Dar cum speranta moare ultima, in conditiile in care un profesor de matematica pana acum 10 ani, acum este milionar in euro, evident prin munca cinstita, este clar ca si noi, restul, vom avea destinul dnei manager.
la 14 Mai 2008, ora 16:14
"noi, restul" tb sa punem osul la treaba, nu sa facem bla bla inutil pe net, ca asa multi se pricep sa critice, dar putini sunt cei care fac ceva cu adevarat.

  Inapoi la articolul Oriflame: "Avem 40% sanse ca noua fabrica sa se construiasca in Romania"

Setari Cookie-uri