Comentarii pe articolul Un restaurant pe saptamana: Sangria - cu spray-ul contra arsurilor in buzunar


vecin

Valentin Sofelea la 26 Februarie 2010, ora 15:08
Sunt vecin cu restaurantul sangria despre mancare nu stiu ca nu am mancat dar pot sa zic ca este un restaurant foarte frumos si ca mai mereu se aude muzica buna live cred :)) si uneori vara cand nu am ceface las geamul deschis si ascult si eu :D
Savastre Ioan la 26 Februarie 2010, ora 15:49
la preturile pe care le au, ar putea totusi sa-si schimbe tacamurile (de la ikea)...
Bogdan Constantin-Dorin la 26 Februarie 2010, ora 15:58
Ce pretentzii avetzi in Romania de bucatari buni ,avetzi scoli in care sa pregatizti ??ma indoiesc.Bucataria nu se invatza in in trei luni trebuie sa ai pasiune este o arta.A da gustul uni preparat este arta este o munca grea care itzi consuma energia zilnic lucrezi sub presiune .dar si satisfactzie deosebita cind vezi ce a iesit din miinile tale de aur>Cam asta a mai ramas in Romania bucatarii buni au plecat de mult din Romania.A fi bucatar in strainatate esti privit cu respect si bine platit si foarte cautat .Afacerea restaurantului depinde de tine asta este realitatea care doare .Cind vin in Romania evit sa maninc in restaurante de orce specific pt.ca am avut o experientza trista.Un gind bun pt Romania
Raluca Posea la 26 Februarie 2010, ora 21:57
Eu am fost o singura data la Sangria, insa am fost multumita atat de mancare, cat si de ambient. Intentionez sa revin.
Dragomir George la 27 Februarie 2010, ora 12:24
EU merg mereu acolo pt ca am birou in zona,si nu mi sa intamplat niciodata ,asemenea neplaceri.SA lasam rautatile deoparte sa vedem si partile bune de acolo.Si mancarea este foarte buna si gustoasa.DV cred ca nici la EL BULLI ,NU VETI fi multumi cu atitudinea pe care o aveti.
Alina S. la 16 Iunie 2010, ora 12:14
Hai ca asta cu vecinul cu Sangria e culmea, in conditiile in care restaurantul asta kitsch infuriaza tot catierul cu petrecerile disco care se intind pina dimineata. Nu cred ca e vreunul prin preajma care sa nu viseze sa se inchida resturantul asta definitiv, nu mai vorbesc de incercarile de a determina conducerea sa dea muzica mai incet dupa ora 22.00. Vecinii nu merg la restaurantul asta, domnu. Muzica live = grupuri de dilentanti de mina a paispea care au invatat sa cinte cu karaoke.
In privinta "articolului", nu inteleg de ce bucurestenii au pretentii sa manince peste proaspat in orasul lor, "minunile tehnicii si stiintei" sint limitate. Pestele proaspat se maninca linga casa lui, valabil pentru toate delicatesele. Snobismul noii clase medii care scoate capul la lumina in tarile din lumea a treia.
Obiectia numarul doi in privinta articolului - sper ca nu ma insel - autorul nu e jurnalist profesionist. Stingace exprimarea, stingace relatarea.

  Inapoi la articolul Un restaurant pe saptamana: Sangria - cu spray-ul contra arsurilor in buzunar

Setari Cookie-uri