Comentarii pe articolul Cati bani a facut Statul din impozitul minim


firme fara activitate ?

Pop Lenuta la 2 Martie 2010, ora 15:31
in februarie 2009 am infintat o firma pentru a ma putea angaja

dupa 2 ani de disponibilizare am ramas surprinsa ca nu mai sunt fonduri pentru suventie persoane peste 45 ani

a venit impozitul forfetar, ca minim nu poate fi numit si am ramas fara venituri si vechime un an de zile

acum sunt in situatia de a suspenda pe 36 de luni firma si tot fara venituri si vechime, am ramas

traiesc din pensia de 550 lei a mamei bolnave

care este ajutorul pentru cei de peste 50 de ani, cum mai putem ajungem pana la 65 de ani sa beneficem de pensia pentru care am contribuit 30 de ani ?

cu ce sa platim un impozit minimal cand nu mai gasim un loc de munca ? felicitari Statului!

pentru o inmormantare trebuiesc peste 5.000 de lei si nici pe aceea nu o vom avea asigurata
Gelu Risnoveanu la 2 Martie 2010, ora 21:19
Parca Boc se lauda, impreuna cu al lui pseudo-finantist, a se citi Pogea, ca acest forfetar va aduce cca 500 mil euro la buget. Acu din cele cca 160000 firme disparute, eu nu cred ca 70% erau inactive. La un calcul sumar presupun ca din totalul firmelor au ramas pe drumuri min 100000 oameni. Bun, daca acestia au beneficiat de somaj, ma intreb daca le-a ajuns ce-au colectat pt. a plati ajutoarele de somaj. Deci beneficiul net al bugetului a fost mult sub previziunile lui Pogea. Nu inteleg care e problema daca eu am un AF, sau cum i-o mai zice acu, si am o cifra de afaceri de 100 euro. Asta inseamna ca misc, ca-mi asigur un venit mic acolo, dar e un venit. A nu se uita ca de obicei cei mici da' multi sint cei care platesc de obicei darile la stat. Cu ce ma incinta faptul ca o firma cu o cifra de faceri de 1000000 euro, iese mereu cu o balanta negativa. Pai cind vezi firme cu asemenea cifre de afaceri, care an de an ies cu balante negative, nu te duci cu gindul la faptul ca ceva nu e in regula? Si atunci acel forfetar pt. ei e mana cereasca. Adica pt. ei este o legalizare a fraudei.
Orice s-ar zice acest prim-ministru este cel mai slab pe care l-am avut din '90 incoace. In fond lui Basescu asa ceva ii place, un papagal care nu misca in front. Si cel mai prost si corupt guvern. Pai oare citi sint cei care nu au oarece bube in cap si oarece dosare la CNA???
Radulescu Cosmin la 3 Martie 2010, ora 08:35
Cred ca totul incepe de la salarii,de la conditiile de trai civilizat,ale unei tari ce face parte din Comunitatea Europeana in care nu numai taxele si preturile trebuie aliniate,ci si salariile.Astfel,oamenii de rand vor putea trai mai decent si vor contribui prin impozit mai eficient la bugetul statului.Banul se va invarti tot la noi in tara,bugetul avand o crestere de minim 3-4 ori mai mare.Totodata,salariatii trebuie sa aiba si sa ceara un salariu intreg pe cartea de munca angajatorilor,care in majoritate se imbogatesc de pe urma celor care trag pentru ei,indiferent de criza.Dealtfel,nu trebuie sa uitam de o noua legislatie,de controale ale Ministerului Muncii,respectarea fara mita a acestora.
la 3 Martie 2010, ora 15:54
Si sa nu uitam si de productivitatea muncii , este cel mai important parametru.
Din pacate aceasta inseamna in primul rand tehnologie adica investitii. O data realizate negresit vin si rezultatele mult asteptate . Pana atunci nu se va intampla nimic.

  Inapoi la articolul Cati bani a facut Statul din impozitul minim

Setari Cookie-uri