Comentarii pe articolul Se lucreaza la inlocuirea actualei game Logan


gama logan

Adjudeanu Ionut la 2 Iunie 2008, ora 07:47
gama logan
puteti sa le scoateti de tot de pe peata si asa ca sunt niste panarame de nasini veniti si voi cu ceva mai nou nu cu dacie fratilor ca suntem satui de ea in jumate de an trancane toate pe ea mai degraba iti ei un hyundai si mai ieftina dar macar
este masina straina nu panarama asta de logan mai buna este dacia 1300 decat logan
Bogdan Gudulea la 2 Iunie 2008, ora 12:25
Te cam inseli amice. Ori nu ai mers vreodata cu un Logan atat prin oras cat si la drum lung, ori ai avut ghinion cu un exemplar si acum generalizezi. Toate Logan-urile pe care le stiu ( personal + prieteni ) nu au nici cea mai mica problema, si nu se plange nimeni de ele. Asa ca, lasa-le pe piata pentru ca in sfarsit Dacia a scos o masina buna. Si chiar daca nu ma crezi pe mine, intreaba-te de ce oare este atat de cautata in afara tarii ?
Antonio Lucian Apostol la 2 Iunie 2008, ora 18:42
pt ionut nu mai trancani degeaba ...masina e buna la pretul pe care il are .....eu am un logan si in 3 ani am facut 190000 km,si am schimbat decat un cap de bara, un rulment fata ,bielete si distributie odata.
Sterea Cozma la 4 Iunie 2008, ora 19:53
Pentru inceput ar trebui sa inveti corect limba romana.Nu aborda subiecte pe care nu le stapanesti.Masina este foarte buna pentru conditiile rutiere de la noi.In 6 luni am facut 40000(patruzecidemii)km si nu am ce reprosa acestei masini.

  Inapoi la articolul Se lucreaza la inlocuirea actualei game Logan

Setari Cookie-uri