Comentarii pe articolul Conditii mai bune la credite? Poate in vara


Proiectul e corect

Asandei Vasile la 16 Martie 2010, ora 08:12
Cum adica aplicare retroactiva ? E firesc sa se aplice noua lege si creditelor in derulare. Adica numai bancile sa aiba dreptul sa modifice dobanzile si comisioanele !
Daca acest comision va fi limitat la 1 % nu se va aplica si pentru sumele rambursate deja inainte de termen . Asta ar insemna aplicare retroactiva. Macar sa spuna ca nu vor si gata ! Nu sa se agate de tot felul de motivatii . Scopul acestei reglementari este sa liberalizeze piata creditelor si sa stimuleze concurenta , ori ei tocmai asta nu vor. E mai simplu sa ia banii cu japca.
Neacsu Liliana la 16 Martie 2010, ora 10:47
Sunt de acord cu dl Asandei, nu este vorba despre aplicare retroactiva . Dl Dragos Marinescu, vicepresedintele ALB si presedinte al consiliului de credit de consum, vorbeste despre regulile jocului ca nu pot fi schimbate pe parcurs... Dar ei cum schimba dobanzile si comisioanele dupa incheierea contractelor? Si-au luat masuri de siguranta la incheierea contractelor pentru a le putea modifica functie de Euribor, Robor, nevelul rezervelor minime obligatorii,etc dar cand in sfarsit se iau masuri in favoarea clientilor trebuie respectate regulile jocului... Jenant!!
Bancile nu sunt institutii de binefacere , dar nici asa nu se mai poate, jecmaneala pe fata...

  Inapoi la articolul Conditii mai bune la credite? Poate in vara

Setari Cookie-uri