Comentarii pe articolul Radulescu, Target Capital: Sunt multe semnale ca actiunile si-au atins potentialul de crestere


Actiunile de la BVB sunt puternic supraevaluate

Andrei la 19 Martie 2010, ora 10:01
Este foarte probabila o intoarcere violenta de trend.
La Bucuresti nu este o piata de capital a investitorilor ci una a speculatorilor care imita Wall Street-ul.
Nimic fundamental nu s-a intamplat in economia romaneasca insa bursa a crescut cu peste 100%.
Perspectivele regiunii sunt foarte proaste pe termen mediu 3-5 ani, iar odata cu intoarcerea trendului pe Wall Street, este posibila o cadere peste minimele din 2009 pentru ca nu exista suport fundamental pentru actiunile romanesti.
Horatiu la 19 Martie 2010, ora 10:27
Inteleg ca te-a prins cresterea pe cash, iar acum strugurii sunt acri, (te pomeni ca oi fi si vandut pe minime ?!); te-ai gandit ca pooate scaderile din 2008 au fost exagerate ? Cat despre comparatia cu W S.... pai in orice piata sunt atat investitori cat mai ales speculatori. De fapt as zice ca un investitor e un speculator pe termen lung (odata si odata tot vinzi actiunile, ca doar nu te insori cu ele). E doar o chestie de "timing".
Ronis la 19 Martie 2010, ora 21:15
Sunt de acord cu Horatiu... indeosebi cu faptul, ca in 2008 si primele 2 luni din 2009, actiunile au scazut exagerat de mult, asta in conditiile in care multe societati raportau profituri! Chiar si acum, multe actiuni mai au mult de crescut pana sa atinga maximele din 2007 (chiar si SIF-urile mai pot creste de vreo 3 ori, iar profit au destul de bun, asa ca nu vad de ce ar sta fundamental, chiar atat de prost. Evident, corectiile sunt iminente, dar de aici si pana la o schimbare de trend, cu minimele ultimului an retestate, acestea sunt aberatii scornite de cei care au pierdut trendul! A si fost o corectie destul de importanta, din octombrie pana in decembrie (vreo 20-25%). Cel mai bun indicator pentru indicii bursieri este... dobanda de referinta fixata de Banca Nationala: aceste duoa lucruri functioneaza intotdeuna in contrasens!

  Inapoi la articolul Radulescu, Target Capital: Sunt multe semnale ca actiunile si-au atins potentialul de crestere

Setari Cookie-uri