Comentarii pe articolul Un nou mall se deschide in provincie. Ce urmeaza pentru piata de retail?


un nou mall se deschide in provincie!!! hello, provincie nu e o singura localitate!!!!

Neagu Raluca-Gabriela la 22 Martie 2010, ora 10:18
sunt din bucuresti , locuiesc in bucuresti dar nu mi se pare
normal sa generalizam provincia.... nu suntem noi buricul tarii ....
titlul corect era un nou mall se deschide in ARAD

pentru oamenii care cred ca bucurestiul e o tara si restul tarii e o
alta tara le propun sa-si aminteasca de unde au plecat atat ei cat siparintii lor si, da, fac referire la domnisoara/doamna care a pus "minunatul" titlu
Wall-Street la 22 Martie 2010, ora 10:31
Stimata Doamna,

In redactia Wall-Street, 80% dintre jurnalisti suntem din Provincie, adica teritoriul dintr-o tara situat n afara capitalei.

Nu ne deranjeaza ca suntem din Provincie, iar noi preferam sa scriem din provincie in loc de din tara.

Multumim pentru comentariu!
la 22 Martie 2010, ora 12:15
Nu conteaza cati din redactie sunteti din "provincie". Articolul nu-l scrieti pt voi, ci pentru cititori, prin urmare scrieti corect un titlu, daca sunteti profesionisti. Daca nu, lasati pe altii. Bucuresti...pfff !
Guter Danut la 22 Martie 2010, ora 13:05
sa nu uitam de unde am plecat....pai asta as spune eu bucurestenilor sa nu uite cine a schimbat istoria in urma cu aproape 21 de ani si aici cred ca stiti la ce ma refer si la ce oras.oricum pana la urma toti suntem romani si asta conteaza. MS.
Wall-Street la 22 Martie 2010, ora 13:17
Domnule Lucian,

Ignorati aceasta precizare cu ponderea celor din provincie, sau din "restul tarii". Imi pare rau ca nu ati inteles motivul pentru care am precizat acel procent.

Provincie = si teritoriul dintr-o tara situat in afara capitalei. Deci este corect, credem noi.
la 22 Martie 2010, ora 14:25
Se vede de la o posta ca titlul este scris de o redactie ce isi are sediul in Bucuresti.
Este un titlu subiectiv, subiect dezvoltat prin prisma unui bucurestean , desi acest articol se adreseaza cititorilor de pe intreg teritoriul tarii. Titlul corect ,obiectiv daca vreti ,ar fi fost : "un nou mall se deschide in ARAD".
Avram Daniel la 22 Martie 2010, ora 20:22
MITICI. cu asta am zis tot
Sorme la 23 Martie 2010, ora 17:26
Chiar nu inteleg de ce "provincie" e asa o jignire pentru cineva.In ultimul timp merg foarte des la Timisoara si imi dau seama ca acest cuvant ii deranjeaza foarte tare pe timisoreni.ei ii numesc pe bucuresteni mitici. eu prin mitic inteleg un fel de mitocan. asta o vad ca pe o jignire.Hai sa nu mai generalizam atat.Daca va deranjeaza anumiti bucuresteni sau caracterul lor judecati doar persoanele respectiva.Ganditi-va totusi ca acel caracter este format intr-un mediu f diferit de mediul din Timisoara.Poate ca si eu ii consider pe timisoareni prea calmi, inceti in actiunile lor sau uneori prea sensibili sau suparaciosi, insa nu ii judec.S-au adaptat ritmului si mediului de viata de aici.Poate ca in Bucuresti ti se impune sa fi mai repezit mai neatent mai "nesimtit" uneori doar ca sa faci fata cerintelor de aici.Va ascundeti ca niste orbi dupa niste stereotipuri creeate de oameni inchisi la minte.Judecati cu mintea voastra
Chinciu Mihaela la 23 Martie 2010, ora 21:01
Si mie mi-ar fi placut sa vad titlul "Un nou mall s-a deschis la Arad!"... Chestia cu 'provincia' deranjeaza, din pacate! Eu chiar sunt din Arad si mi se pare frustrant sa nu se pomeneasca in titlul articolului numele orasului.
Cum ar fi sunat "Revolutia a inceput in provincie" in loc de "Revolutia a inceput in Timisoara"?!!! Aiurea, nu?!
In fine, nu eu sunt cea care hotareste cum sa se utilizeze cuvantul 'provincie' in context, dar parerea mi-o pot spune!
Multumesc Ralucai, lui Danut si celorlalti pentru gand bun si sfat pertinent (din punctul meu de vedere) dat redactorilor... Iar voi, dragii mei redactori de la Wall Street, nu va mai suparati cand cineva va atrage atentia asupra unor lucruri care sunt deranjante... Observatiile noastre nu fac altceva decat sa va ajute sa fiti mai buni in meserie pe viitor! Poate ca tocmai asta ne si dorim - sa fiti din ce in ce mai buni! Si nu uitati: din contradictii se naste progresul! - nu mai stiu cine zicea asta...

O seara buna tuturor! ...Sau "SERVUS!" - cum zicem noi* pe-aici!
*de fapt, provincialii din Ardeal-Banat-Crisana-Maramures... Uite-asa, ca sa se stie! Na!

  Inapoi la articolul Un nou mall se deschide in provincie. Ce urmeaza pentru piata de retail?

Setari Cookie-uri