Comentarii pe articolul Oamenii de afaceri: Scumpirea carburantilor este nejustificata


Oamenii de afaceri: Scumpirea carburantilor este nejustificata"

Ion Baragau la 22 Martie 2010, ora 16:16
Guvernul demis cu cateva luni pentru incompetenta ,a devenit peste noapte unul foarte competent,asa ca nesimtirea e la ea acasa.Si Patriciu ,alaturi de alti mari rechini ai economiei nationale,cum s-ar mai inbogati?Rusine Guvernului Boc care peste tot face poc,speram sa faca si la propriu.
Adrian Ryan la 23 Martie 2010, ora 11:19
ce legatura are Boc cu scumpirea carburantilor??
Constantinescu Radu la 23 Martie 2010, ora 23:54
Asa functioneaza economia capitalista, acestea sunt principiile de baza ale unei piete libere. Problema care apare este aceea a lipsei de libertate in cadrul unor domenii cheie, de monopol (CFR) si domenii cu resurse limitate, in special exploatatoare de resurse. In aceste segmente cheie, capitalismul si economia libera tind sa dea gres. Este o hiba a sistemului si mai ales a unui sistem precar cum este cel din tara noastra. Pana la rezolvarea acestei probleme, ar fi bine sa alegem "tarile calde".
Daniel Sava la 24 Martie 2010, ora 08:05
Nu era momentul unei scumpiri artificiale chiar daca s-a modificat ceva in componenta pretului "la pompa" Avind in vedere si faptul ca nu se mai poate deconta carburantul decit la firmele de transport, este cu atit mai apasator pentru cei care se deplaseaza mult pentru a-si derula afacerile

  Inapoi la articolul Oamenii de afaceri: Scumpirea carburantilor este nejustificata

Setari Cookie-uri