Comentarii pe articolul Legea privind insolventa persoanelor fizice a fost adoptata de Senat


Aberatie

Anonim Cezar la 23 Martie 2010, ora 20:58
Mi se pare aberanta legea. Si ca sa incep bine va spun ca lucrez la o firma de recuperare creante... Ar fi foarte usor pentru toti datornicii din Romania sa scape de datoriile pe care ei si le-au facut. Si asta pentru ca in 2006-2008 cand toata lumea mergea la toneta de credite de la coltul strazii (adica sucursale de cartier) nimeni nu se gandea ce rata isi permite ci care e creditul maxim pe care il pot lua... si dupa zicala capul face capul trage, ar trebui sa fiti responsabili pentru deciziile pe care le-ati luat. Nu ii condamn pe cei care din cauza crizei au ramas fara loc de munca si pentru care ar trebui data o lege speciala. Dar restul populatiei sa stranga din dinti ca nu le-a bagat nimeni banii in buzunar... Daca se adopta legea cum se dau acum tunuri pe persoane juridice, la fel se va intampla si la persoane fizice. Si daca toti angajatii se rugau de patroni sa le umfle veniturile in adeverintele de salar ca sa ia un credit cat mai mare acum sa faca bine sa le achite...
Radu la 24 Martie 2010, ora 09:03
Se vede treaba ca vb din pct de vedere al unui recuperator.Dar gandeste-te cu ce e de vina omul ca banca i-a dublat rata lunara,odata datorita cursului euro de la 3,3la 4,3si apoi din cauza dobanzii asa zis variabile pe care bancile o calculeaza cum vor ei .Si gradul de indatorare cerut de banca nu mai e respectat.Bancile au practicat o INSELATORIE la nivel national.Nu au mai respectat nimic dupa ce au prins clientul.In tarile mama bancile nici nu indraznesc sa practice asa ceva,dar de la romani,trag cat pot.
Chiriac Corina-Carmen la 24 Martie 2010, ora 15:54
Are dreptate Anonim Cezar....
Hai sa luam credite si dupa aceea sa ne ascundem in spatele legii...
Din cauza persoanelor care au luat credite aiurea vom astepta acum sa luam un credit curat mult si bine. Nu se vor inregistra rezultate pozitive daca punem problema din punct de vedere social si nu competitiv.

  Inapoi la articolul Legea privind insolventa persoanelor fizice a fost adoptata de Senat

Setari Cookie-uri