Comentarii pe articolul Top manageri On The Move, in ultima saptamana


"Top manageri On The Move"

la 28 Martie 2010, ora 10:18
Domnilor

Chiar nu sunt manageri de top si in industrie?
Constat cu amaraciune ca in Romania nu se mai produce plus-valoare.Toate aceste domenii, in care sunt acesti manageri au activitati neeconomice,care nu aduc nimic la PIB, ci dimpotriva se hranesc din slabele resurse financiare sub forma de retributii ale lucratorilor din productie. Acestea sunt activitati parazite,care se dezvolta de catre investitorii straini si care prin intermediul lor externeaza banii putinilor consumatori romani, ai serviciilor prestate de catre acestia.
Daca masa salariatilor din productie scade continuu,se vor reduce concomitent si activitatile acestor manageri de top,bazate pe consum.
Singura solutie sanatoasa este sa avem manageri de top in industrie,asa cum este in tarile dezvoltate. Nu (mai) avem industrie desi culmea ironiei inventiile romanesti domina expozitiile internationale!
Domnilor este (inca) timpul sa va indreptati toate mijloacele de exprimare in demersul promovarii inventiilor si in special ale inventatorilor persoane fizice, ale caror inventii cu imens impact in aplicatia lndustriala, zac la OSIM.
Presa de toate tipurile este singura solutie capabila sa trezeasca guvernele noastre la realitate si de ce sa nu o spunem - la patriotism!

  Inapoi la articolul Top manageri On The Move, in ultima saptamana

Setari Cookie-uri