Comentarii pe articolul Porsche Romania: Romania duce lipsa de specialisti cu pregatire tehnica


specialisti cu pregatire tehnica

Alina Gimona Catana la 16 Octombrie 2007, ora 15:33
specialisti cu pregatire tehnica
Raman surprinsa de ceea ce se mentioneaza in articol in sensul ca, din punctul meu de vedere, atat cat cunosc, exista specialisti. Numai ca, uneori, nici CV-ul nu este citit cu atentie de catre cine este reprezentant al firmei in teritoriu pentru recrutare. Cum este posibil, ca dupa ce ai lucrat 15 ani in domeniul auto sa ti se spuna la interviu:,,Dar experienta????" Ramai surprins si evident, fara cuvinte.Deci,sunt sigura, exista specialisti; depinde unde si cum ii cautati.
Teodor Grindu la 16 Octombrie 2007, ora 19:21
CORECT! Sunt intru totul de acord, mi s-a intamplat si mie. Si ceea ce mai spunea cineva... vor specialisti dar ii prefera pe cei ce vorbesc foarte bine o limba straina...
Dumitrescu Marian Marcel la 16 Octombrie 2007, ora 21:45
Experienta se acumuleaza in timp si nu dupa 2-3 ani dupa cum cer angajatorii. Trebuie sa treaca inca multi ani pana cand angajatorul va invata sa investeasca in personal si nu sa-l formeze pentru alte firme concurente. Un tanar este de preferat in detrimentul unuia mai in varsta dar si garantia ca va sta 2-3 ani in firma este la fel de mica. Au trecut 18 ani si vor mai trece inca 18 si poate, atunci???
Radu Sorin-Marian la 16 Octombrie 2007, ora 22:36
Specialisti sunt, dar patronul e patron tot ce vrea el face. Preturi de capitala si salarii de provincie.

  Inapoi la articolul Porsche Romania: Romania duce lipsa de specialisti cu pregatire tehnica

Setari Cookie-uri