Comentarii pe articolul Ce ii motiveaza pe romani sa ramana la lucru in Cipru


Ce ii motiveaza...

Ana-Maria Sincreianu la 30 Martie 2010, ora 19:27
Ce ii motiveaza pe romani sa se mai intoarca vreodata in tara ?
NIMIC
Andreea la 30 Martie 2010, ora 19:54
Cati romani care lucreaza in Cipru castiga salariul lor mediu, adica 2000 de euro? Aproape nici unul... Romanii sunt primiti aici pe salarii minime, pe care cipriotii nu le-ar accepta in veci. Ei fac economie, noi ne multumim cu doi lei...
Salajan Maria la 30 Martie 2010, ora 20:36
Ce poate sa ii motiveze, oare pe romanii plecaiti?? SARACIA LUCIE DIN ROMANIA SI LIPSA UINUI LOC DE MUNCA ii motiveaza pe romanii nostri imprastiati prin lume pt o bucata de paine! Ei cei de sus, o duc bine, in rest sa plece unde vor vedea cu ochii ! Rusine guvernantilor!
Paduraru Alina Elena la 30 Martie 2010, ora 20:47
Lucrez in Cipru, dar salariul meu nu depaseste 800 de euro. Cel minim oferit e 650. Cu timpul poate ai sanse sa cresti. Oricum, depinde de domeniul in care lucrezi. Eu am terminat geografie, si lucrez ca sales assistant intr-un magazin.
la 31 Martie 2010, ora 10:59
Acest lucru este cel mai trist..faptul ca absolvim o facultate si nu ne baga nimeni in seama..angajatorii au pretentii fabuloase legate de multa, multa experienta si bani putini...cum poti avea experienta daca esti spre exemplu proaspat iesit de pe bancile facultatii...?in fine..asa se ajunge ca semenii nostri dupa ce invata pe branci, sa slujeasca in alte tari pe salarii mult mai mari!!
Neagu Carmen la 1 Aprilie 2010, ora 20:51
Am fost in Cipru in vara lui 2009 ca turist, invitata de un amic care lucreaza acolo la o firma engleza. Insula este magnifica, plaja foarte curata si serviciile foarte bune. Stiu sa isi vanda marfa, cipriotii sunt foarte politicosi si au grija de tara si de oamenii lor. Am observat ca sunt si buni crestini, fiecare localitate avand biserica in centru. Am intalnit multi romani, in restaurante si la hoteluri, la muncile de jos, dar erau toti multumiti de viata lor acolo. In comparatie cu tara natala, ei prefera tara gazda pentru curatenie, salariul bun (800 euro minim in Cipru....in Romania au putini), nivel de trai, civilizatie. Au drumuri impecabile, din varful muntelui pana la plaja, chiar si in padure este asfaltat (unde se poate vizita). Comparativ cu preturile de pe litoralul romanesc, cele din Cipru sunt chiar mai mici (un sezlong era 2,50 euro, iar la Mamaia era 250000 lei=6 euro). Si cea mai buna inghetata cu glazura de ciocolata pe care am gustat-o in viata mea a fost pe plaja din Paphos. Geniala! As fi ramas acolo..daca as fi stiu mai bine engleza si daca as fi avut o meserie cautata....
Max la 15 Septembrie 2010, ora 18:00
faptul ca nu au reusit in tara mai nimic si aici de bine de rau pot sa stranga un ban sa-si cumpere o masina sa distreze intr-un cuvant sa traiasca decent ceea ce in romania numai prin ceva ilegal poti reliza asa ceva sau sa munceasca ca un robot.
Roman Din Cipru la 30 Martie 2011, ora 20:18
In Cipru se castiga bine acum 2 ani. Din pacate insa, criza a lovit si Ciprul. Insa nu la fel de puternic precum Romania, deci... prefer Cipru!

  Inapoi la articolul Ce ii motiveaza pe romani sa ramana la lucru in Cipru

Setari Cookie-uri