Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sa ne lamentam mai putin in privinta somajului?


Sa ne lamentam mai putin in privinta somajului?

Puianu Petru la 31 Martie 2010, ora 09:31
Am lucrat 16 ani ntr-o firm! 16 ani! Dup 16 ani mi s-a explicat c trebuie s neleg situaia grea prin care trece firma i s intru n omaj. Era iulie i prin octombrie trebuia s revin la munc. Nu tiu dac cel puin cineva mi-a strns mna cnd am plecat! Am plecat disciplinat, pentru c aa mi s-a cerut, pentru c tiam c sunt probleme, pentru c aa am considerat c trebuie s procedez n acel moment.
Nu am protestat, nu am primit despgubiri sau compensri sau miile de drepturi pe care le cer alii de la o companie la plecare!
Am avut i am cteva idei de afaceri dar onoratul guvern promoveaz instabilitatea legislativ i nu pot risca s ncep acum o activitate comercial pe firma proprie riscnd s pltesc la sfritul anului o groaz de taxe pe care acum nu le tiu i nu le-am prins n planul de afaceri.! S m lamentez guvernului, exclus!
Nu am ncercat o secund s revin la locul vechi de munc.
Mi-am zis c dac tot s-a ajuns aici i e o schimbare, atunci s fie o schimbare.
Mi-am cutat mereu de munc, la nivelul meu de pregtire i probabil c dup Sfintele Srbtori de Pate voi semna contractul de munc pentru angajare. Pentru aceasta m voi reloca la peste 400 Km, cu serviciul, voi vedea familia o dat la 2 sptmni, mi este greu dar asta e treaba!
Dragi romni! Probabil c sunt un caz fericit sau nu dar v rog s nu v lamentai! Cutaiv de lucru i acceptai atunci cnd gsii pe pregtirea dumneavoastr. Att statul i guvernul, ct i vechiul patron nu v vor ajuta pentru c nu pot. Pentru ei suntei doar o surs de venit i atunci cnd fluxul generator de venit nceteaz nu mai suntei interesni. Nu v amgii, nimeni nu plnge astzi pentru voi!
Florica Olaru la 6 Aprilie 2010, ora 19:55
Nu pot plange dupa noi cei deveniti someri dupa voia multora din sefii numiti politic. Eu am lucrat la CFR 30 de ani.Am imbatranit langa sefii care in timp ce imi "ofereau" decizia de incetare a contractului de munca imi cautau causul palmei. (?!?) Nu ma lamentez...nu o mai fac in fata lor.Nici a familiei mele.Voi cauta un alt loc de munca.La 48 de ani ,doar mama mare imi mai poate oferi incredere si stabilitate.O voi cauta pe dansa...Cum sa mai ai incredere in cinste,onestitate si competenta ???? La Sucursala Marfa Galati dl. director de acum a fost ani buni membru PSD,multi ani...PSD-ul nu l-a putut ajuta sa ajunga director si atunci domnul.B.A. a cautat caruta PD-L care a dat jos directorul anterior si l-a numit pe dansul.TRAISACA BERCEANU,FRASINOI SI TOATA GASCA LOR POLITICA SI SINDICALA CA E UNA SI ACEIASI - consiliata de cel mai bun lider de sindicat de la CFR Marfa dl.Popa Gheorghe caruia i s-a pus la gura un plasture numit " ministru secretar de stat in transporturi". Nu consider un atac la persoana cuvintele mele...m-ar mira ca vreodata cineva sa verifice "disponibilizarile" care au devenit mana cereasca pentru unii sefi ce cauta amarati ca mine in causul palmei...30 de ani nici un sef nu mi-a strans mana ,nici acum cand mi-am pierdut locul de munca ,doar ca in causul palmei mele,unde incapuse ,Doamne, mana unui sef, era doar decizia de incetare a contractului de munca si ...nici un euro..

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sa ne lamentam mai putin in privinta somajului?

Setari Cookie-uri