Comentarii pe articolul Proiectul saptamanii: Casablanca Residence, 1.260 de locuinte in Titan


Localizare inselatoare

Gabriel Patrascanu la 4 Iunie 2008, ora 20:20
Localizare inselatoare
Proiectul e in apropierea Parcului Titan asa cum din centru in Otopeni faci 10 minute. Daca ne uitam pe harda din site-ul lor (cautati cu google), vedem ca in realitate , Parcul Titan (care parc nici nu exista cu acest nume si e doar o inventie a celui care a dat comunicatul) sau mai bine zis cel mai apropiat parc, fostul I.O.R., este cam la 10 statii de tramvai. Localizarea CORECTA a proiectului este: In zona industriala, in apropiere de Policolor, langa fostul I.O.R. si in fata baltii numita "Ratarie".... De la etajul 18 ofera o perspectiva frumoasa asupra autostrazii A2 (trece prin fata) si pana in comuna Glina.
Oricum, jos palaria, dezvoltatorul are experienta in Romania; ei au mai inceput si proiectul West-Park (pe vremea aia se numeau Rom-Canada si aveau o sigla aproape la fel ca acum). Spun "inceput", deoarece nu l-au mai si terminat, s-au multumit sa il vanda la alt fraier de dezvoltator, sa se bata ala cu clientii multumiti.
Cristian la 18 Iunie 2008, ora 12:27
Cunosc Bine zona Titan.
Comentariu Domniei Voastre are si adevaruri dar si exagerari
Terenul nu este fi in fata baltzii 'Ratzarie'. Acolo sunt casele Siriului/Fagetului.
Terenul pt acest Residence este siuat la 1.9 km de Parcul Titan (Titanii) si la 2.5 km de Parcurile IOR 1 si 2, la 15 min (25 min) mers pe jos si f rapid cu auto, motoreta, bicicleta, fara stress, pe stazi neaglomerate (5-7 min max).
Din pacate Prisaca Dornei, alt parc mai mic (la 8 min distanta), este ciuntit mizerabil de Mai Marii zilei iar 'Livada cu Nuci' din Fetesti a fost distrus/rasa bestial pt pseudomostenitori.
In niciun caz nu sunt 10 statii de tramvai ;poate doar ocolitor se pot numara pe Linia 19: 5 statii pana in spatele Parc Titanii, respectiv 7 statii pana n IOR).
Terenul pt acest Residence este situat intre Gura Siriului (Sud 'Ratzarie' si alt Residence 'Sunny side'
Terenurile dintre Pallady/Policolor si Republica/Ghetu Anghel au fost date pe legea 18/trenuri agricole extravilan intre 1992/2000.
Intre timp au devenit intravilane (dupa 2000).
Ele nu SUNT 'litigioase' ca cele retrocedate samavolnic unor pseudoproprietari de Mai Marii Zilei de azi si ieri pe Legea 10 (Rebreanu-IOR, Edenia/Prisaca Dornei unde praduirea e gigantica)
In Parcul IOR NU SE POATE construi . Acolo e de fapt o lupta continua pt retrocedare dreapta adevartilor proprietari, cu consecinte in justitie si DNA
Asa ca cine ar dori sa stea in Parc sa renunte. Cred ca si locuitorii zonei vor reactiona mai puternuic ca in cazurile Edenia/Prisaca Dornei.
Parcul IOR speram sa ramana parc.

  Inapoi la articolul Proiectul saptamanii: Casablanca Residence, 1.260 de locuinte in Titan

Setari Cookie-uri