Comentarii pe articolul Corneteanu: Sunt socat sa constat pentru ce oameni am muncit 3 ani si jumatate


nu e singurul, mai suntem ca el

Teodorescu Mihai Eduard la 2 Aprilie 2010, ora 08:53
Am citit cu atentie randurile pline de durere, partial resemnare si ramas bun. Suntem multi ca el....multi care au venit in firme/companii, au luat-o de la "minus infinit" si au transformat in bine tot ce au atins.
Nu e singurul caci atat timp cat Dzeu lasa o farama (sau mai mult) de Bine in Om, vor exista oameni care vor ramane mereu verticali cu oricine patron va avea. Si da, ii gasesti in orice firma care are de spus cate ceva iar eu sunt unul dintre ei si printre Putinii din firma.....restul e praf in vant.
HRISTOS A INVIAT !
Nitulescu Mihail la 2 Aprilie 2010, ora 10:30
Da domnule Teodorescu. Corect. Stiu pe unii din "auto" care tineau contabilitatea prin anii '90 pe caiete studentesti. Isi dadeau cu pumnii in cap si asta nu la figurat cand nu erau in stare sa gaseasca solutii. Erau niste tipi "aculturali" cum le spunea cineva elegant. Au gasit pe unii care le-au conceput sisteme de leasing. Acestia au fost dati afara - devenisera prea scumpi si stiau prea multe. Au gasit apoi pe altii care le-au pus la punct sistemele de vanzari, juridic, marketing. Apoi si astia au fost dati afara - devenisera prea scumpi si stiau prea multe. Apoi si-au adus odraslele la condicere - acestia nu se faceau de rusine intr-un loc numai daca nu treceau pe acolo. Adevarul este ca se stie totul si nu se uita nimic. Si multe se pot cumpara, respectul nu este insa pe aceasta lista! Si ca sa va parafrazez, restul este praf...

  Inapoi la articolul Corneteanu: Sunt socat sa constat pentru ce oameni am muncit 3 ani si jumatate

Setari Cookie-uri