Comentarii pe articolul O tanara de 29 de ani preia conducerea Diverta


bine ca nu te numesti...

iulius1507 la 8 Aprilie 2010, ora 13:50
...se vede ca sint foarte multe femei tinere ce sint bine pregatite profesional si foarte muncitoare...nu o singura problema ar fi avut aceasta tinara daca s-ar fi numit Basescu ori ar fi neam cu cineva din pdl...nu i s-ar fi recunoscut buna pregatire profesionala iar munca ei ar fi fost minjita de catre presa.La noi asa se intimpa...marea parte a presei si televiziunilor se ocupa numai cu defaimari politico-comuniste a tuturor ce nu sint mitocani,puturosi, slugarnici si parveniti. DIN PARTEA MEA ...SUCCES TINARA DOMNISOARA...SI LA MAI MARE.
Dimofte Catalin la 9 Aprilie 2010, ora 13:42
Exagerati, stimate domn. Mult.
De vreme ce WS nu poate fi acuzat de tot ce scrieti dvs. mai sus, diatribele dvs. nu-si au locul aici.
Doi, doamna sau domnisoara cu pricina nu s-a impus profesional la umbra statului si/sau pe bani publici, ci in sectorul privat, intr-o afacere grea (unde banii NU vin de la stat) si cu un patron foarte dificil.
Trei, oricine stie cam ce pregatire si eforturi presupun examenele ACCA realizeaza ca persoana respectiva trebuie sa fie (foarte) inteligenta, muncitoare si bine pregatita. Din pacate, n-am auzit de prea multi fii si fiice de mari oameni politici (indiferent de partid) sa se inhame la asa ceva.
Dar poate aveti dvs. multe exemple de astfel de odrasle bine pregatite profesional, care nu sunt nici mitocani, nici puturosi, nici etc. As fi fericit sa le aflu si ma recunosc ignorant in aceasta privinta.
Ma asocieZ insa intrutotul urarilor dvs. adresate noului CEO Diverta. Un nume de retinu. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere de munca si, cine stie, poate peste 5 sau 10 sau 15 ani o vedem in vreo functie publica inalta... daca nu se ocupa toate prin concursuri cu participant unic.
Daniela Radu la 31 Mai 2010, ora 15:16
of of, nu sariti asa domnilor pe fata saraca!o asteapta vremuril grele si asa dat fiind angajamentul de a pune pe picioare firma asta in asa o tara :rebela: ca sa nu zic altfel.
femeile ar trebui sustinute in aceeasi masura ca barbatii si nu intai plini de suspiciuni sau de invidie sa credem ca :o fi acolo dat fiind sex-appelul ei sau o fi acolo ca i nepoata , orr diploma aia si o fi luat o asa din pictiseala!!
judecam prea devreme , criticam si ne rugam sa o de a in bara ca sa avem dreptate!! cand dumnezeu asa o pedeapsa ni se ridica de pe cap , oh doamne!!
ce sa m ai zic de femei .oare care suntem m ai invidiosi si m ai rai dintre sexe?femeile sau barbatii? sau nu sexul e de vina ci educatia?!
draga mea , iti urez bine ai venit in cusca cu lei si nu lua in nume de rau pe nimeni ca na"asta i neamul in care te -ai nascut.subscriu la urari de bine si nu raspund la invidii si critici , ca colega de breasla iti urez dumnezeu sa te lumineze!! pupikkk

  Inapoi la articolul O tanara de 29 de ani preia conducerea Diverta

Setari Cookie-uri