Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?


Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?"

Cincu Eugen la 9 Aprilie 2010, ora 17:15
da
Nacu Cezarina Mihaela la 9 Aprilie 2010, ora 17:26
nu avem nici un motiv sa zicem NU!!! am devenit niste roboti in ultimii ani fffff bine "intrebuintati" AJUNGE!!! mai vrem si timp sa stam cu familiile noastre!!!!!
Leivi Ioana la 9 Aprilie 2010, ora 18:00
DA, in Occidentul pe care incercam sa-l copiem legea a existat de zeci de ani;SE CONSIDERA CONCURENTA NELOIALA IN RAPORT CU MAGAZINELE COMERCIANTILOR CRESTINI, CARE AU DUMINICA ZI DE ODIHNA.Si patronii marilor lanturi de magazine tip supermarket vin din Occident si cunosc legile din tarile lor si le respecta.La noi guvernantii abia acum se trezesc, in tot acest timp concurenta neloiala a produs castiguri inimaginabile tocmai din lipsa concurentei pe piata locala.
Balas Florin la 9 Aprilie 2010, ora 19:11
da sunt de acord ca SUPERMARKETURILE sa fie inchise duminica
o pinia mea este de acord sper sa fie aprobata in parlament propunerea

doresc sa stiu cand protectia mediului aproba ca ajutor de la stat 70% pentru panouri solare si centrale eoliene
Morosanu Irina la 9 Aprilie 2010, ora 19:44
nu
Dumitru Rasarit la 9 Aprilie 2010, ora 20:00
foarte ...corect ! daca ''afara'' functioneaza va functiona si la noi; Romania a cam fost "sat fara ciini" caci in Europa patronii acelorasi supermarcheturi pot respecta aceasta lege dar in Romania nu o vor; oare de ce ?????

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Setari Cookie-uri