Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?


Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Irina Conduruta la 9 Aprilie 2010, ora 17:17
DA! Din respect pentru cei care lucreaza in supermaketuri! Asa cum in alte tari europene se poate, nu vad de ce la noi nu s-ar putea.

Popescu Ramona la 9 Aprilie 2010, ora 17:37
Duminica e pentru a o petrece cu familia, nu la cumparaturi sau la munca! e o masura f buna, poata asa se mai reduce si la noi stresul si vor invata oamenii sa se bucure de timpul liber si de natura in loc sa toceasca pardoselile la Carrefour, in agitatia si galagia aia!
Craciun Nicolae la 9 Aprilie 2010, ora 17:38
Da..sunt de acord...si oamenii de acolo trebuie sa aibe si ei duminica liber..afara se poate asa ca s-ar putea si aici...Am lucrat 5 ani in hipermarket si stiu f f bine ce inseamna....Merita si ei acest lucru...
Maravela Florin la 9 Aprilie 2010, ora 18:33
Daca sunteti asa de hotariti sa ii ajutati pe cei din super/hypermarket-uri sa aiba parte de duminica, inseamna ca sunteti de acord sa va intoarceti din weekend sau din concediu sambata, ca sa aiba si cei care lucreaza in hoteluri, restaurante, baruri, benzinarii, trenuri, gari, politie, spitale etc. LIBER DUMINICA.

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Setari Cookie-uri