Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?


INTREBAREA PENTRU CITITORI

Volosniuc Mihail la 9 Aprilie 2010, ora 17:31
Ideea nu este rea,caci supermaketurile vand la niste preturi ametitoare tot felul de chimicale pe post de mancare,spre deosebire de taranii care se chinuie sa produca mancare sanatoasa prin naturaletea ei si care nu prea au acces pe piata din cauza unor astfel de magazine tinute de niste patroni cu stranse legaturi politice transpartinice.Pe de alta parte,se pierd bani frumosi care ar putea sa ajute macar putintel asta economie pulverizata de "capitalismul democratic" instaurat dupa o dictatura personala de trista amintire;si apoi,in orasele mari,gen Bucuresti,una lume,prea grabita sa isi termine munca pe care o are de facut la si pentru serviciu,foloseste inclusiv duminica supermarketurile spre a se aproviziona cu mancare usor de gatit sau iese la cumparaturi si la facut ce mancare se poate face pentru perioade ceva mai lungi de timp la final de saptamana si pentru astfel de oameni este o veste rea.Pentru mine,din fericire,imi este indiferenta vestea,caci la cat de rar ma duc eu la supermarket,poate sa se inchida si sambata.
la 9 Aprilie 2010, ora 18:06
Nu sunt de acord pentru ca o parte din noi suntem foarte ocupati in cursul saptamanii ca sa mai putem face si cumparaturi. Si de multe ori chiar simtim nevoia sa ne mai clatim ochii, saturandu-ne de cumparaturi pe fuga.

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Setari Cookie-uri