Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?


Supermarketuri deschise

Bratulescu Octavia la 9 Aprilie 2010, ora 18:10
Nu sunt absolut deloc de acord cu aceasta hotarare a parlamentarilor! Motivatia mea este foarte simpla; si anume: sunt studenta la doua facultati, una la zi si alta cu frecventa redusa - in weekend-, in consecinta sunt mai tot timpul ocupata, iar duminica dupa amiaza imi rezerv timp pentru a merge la cumparaturi. Nu ma duc la supermarket doar pentru a-mi procura fructe si legume, imi iau toate lucrurile de care am nevoie pentru o intreaga saptamana. Mi se pare mult mai comod sa gasesc toate cele trebuincioase intr-un singur loc si nu sa alerg de colo-colo pentru a le gasi, oricum timpul nu-mi permite. Sunt constienta ca micii agricultori au de suferit din cauza supermarketurilor (care sa fim seriosi nu intotdeauna au cele mai de calitate produse - mai ales fructe si legume-), dar sunt situatii in care nu prea ai ce face.. Sa fie oare si un strop de comoditate?!

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Setari Cookie-uri